| Nakládaná zelenina - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych si zkusit zavařit zeleninu, ale vůbec nevím, jaký udělat nálev, aby byla zelenina potom chutná a chuťově výrazná. Poradil by mi tu někdo ? :) Jana | 26.3.2021 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nakládaná zeleninaJá jsem tady tu domácí výrobu dávno vzdala a jenom si tady ty jídla objednávám. V poslední době ujíždím tady na tomhle https://www.kimchiclub.cz/eshop/. Je to fermentovaný zeleninový salát, ale vynikající. Odpověď Elen | 20.5.2021 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nakládaná zeleninaO kimči jsem už někde četla a píší, že je to super potravina. To bych mohla taky vyzkoušet, protože to by mě zajímalo.
Odpověď Jana | 24.5.2021 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nakládaná zeleninaDle svých zkušeností ho můžu doporučit. Objednávám si ho přes kimchiclub, kde jsem i registrovaná a mají tam pro členy hezké výhody.
Odpověď Elen | 26.6.2021 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nakládaná zeleninaJak to kimči chutná a na co všechno je to dobré ?
Odpověď Jana | 28.6.2021 07:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Nakládaná zeleninaKimči výborné na víc věcí, hlavně teda na imunitu. Je pak dobré na ty vážné nemoci jako prevence proti rakovině tlustého střeva, která postihuje opravdu velké procento populace. Hrozně dobré ho mají na eshopu kimchiclub.cz odkud si ho objednávám. Jsem tam registrovaná, takže mám kolikrát i výhody :)
Odpověď Elen | 1.7.2021 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Nakládaná zeleninaPo jak dlouhé době třeba ty slevy jsou ? Jakým způsobem to funguje ?
Odpověď Jana | 3.7.2021 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nakládaná zeleninaMají jistou nabídku slev na produkty.
Odpověď |