Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Operace horních víček v Praze

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  RmTOO   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Operace horních víček v Praze - diskuze na toto téma
Ahoj, můžete mi někdo odporučit doktora popřípadě nějakou dobrou kliniku v Praze na operaci horních víček. Trápí mě povislá kůže po stranách a tím pádem mám hodně unavený výraz v tváři. No a samozřejmě to předává taky hodně na věku což není nic příjemné. Budu ráda za vaše zkušenosti.

Iva | 1.6.2021 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Operace horních víček v Praze
Operace víček je super, moje mamka na ní byla, ale to bylo před několika lety, takže ti nepomůžu u koho byla ale hodně jí to pomohlo k mladšímu vzhledu.

Odpověď
Lucie | 2.6.2021 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Operace horních víček v Praze
Taky plánuju operaci víček, budou mi dělat horní i spodní. Mám tam hodně převislou kůži takže mi to hodně vadí. Objednána jsem k dr Mrňovi v Yes Visage.

Odpověď
Pája | 11.6.2021 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Operace horních víček v Praze
Díky, na Yes Visage jsem taky koukala. Kdy budeš mít operaci? Budu ráda když dáš vědět jak to dopadlo.

Odpověď
Lucie | 24.6.2021 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Operace horních víček v Praze
Mám ji začátkem července, tak se nemůžu dočkat. Už aby bylo po, hlavně ať se mi to rychle zahojí, protože koncem srpna jedeme k moři:-)

Odpověď
Pája | 8.7.2021 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Tak to ti držím palce, co jsem slyšela tak se to hojí docela rychle. Já jsem jim volala ohledně ceníku, tak abych byla v obrazu.

Odpověď
Lucie | 16.7.2021 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Ano hojení je v pohodě. Mám pár dnů po zákroku a vypadá to dost dobře. Modřiny jsem měla jenom 3 dny a taky opuchnutí. Už normálně pracuju takže ta rekonvalescence je fakt rychlá. Jenom se moc ještě nemaluju, nechci na ty místa zbytečně nic nanášet.

Odpověď
Korne.lie | 30.8.2021 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
A nebolí to hned po ty operaci? Taky mám povislá víčka a chci jít na zákrok.

Odpověď
Lucie | 1.9.2021 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Hele vůbec ne, je to jako když se prostě udeříš. A je to jenom pár dnů a všechno zmizí, takže to za tu slabou bolest stojí.

Odpověď
Korne.lie | 8.9.2021 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
A můžu se zeptat kolik to stálo? Na stránkach jsem našla jenom tu základní cenu.

Odpověď
Lucie | 14.9.2021 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Hele já jsem platila cca 28 000,- ale bylo to za dolní i horní víčka, takže jestli chceš jenom vrchní tak to bude méně. Ale cena mi přišla celkem v pohodě. Jo a dělali mi to v lokálce.

Odpověď
Korne.lie | 7.10.2021 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Děkuji. Tak to není vůbec špatný. Já bych chtěla jenom vrchní teda alespoň myslím, že ten spodek mám dobrý. Možná by se mi hodila konzultace, aby mi dr řekl co a jak. A jak dlouho po konzultaci jsi měla ten termín?

Odpověď
Lucie | 9.11.2021 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Tak to jistě, je lepší ať se ti na to koukne odborník. Hele já jsem měla ten termín tak do dvou měsíců. Je možné, že bych mohla i dříve, ale já jsem tam měla nějakou práci, tak jsem vzala, co mi vyhovovalo nejvíc. Ale dohodnout se dá.

Odpověď
Korne.lie | 26.11.2021 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Tak konzultaci mám za dva týdny, mohla jsem dřív, ale měla bych jiného doktora, ale já chtěla taky Mrňu, tak se těším. Po novém roce bych teda tu operaci mohla mít, jestli všechno půjde jak má:-)))

Odpověď
Lucie | 13.12.2021 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Tak to chápu taky bych neměnila doktora. Byla jsem spokojena hned jak jsme spolu mluvili poprvé. A na čem jste se tedy dohodli? Jenom ty vrchní?

Odpověď
Korne.lie | 28.12.2021 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Jo nakonec jenom vrchní, mám je dost ochablá, prý ten spodek je úplně v pohodě. Pan doktor byl fajn a i mi ukázal, co vlastně bude dělat. Mělo by mi to dokonce ubrat na věku, což mě hodně těší. :-)

Odpověď
Šárka | 8.3.2022 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Ahoj, jak dopadla operace? Byla jsi? Já jedu na horní víčka do Yes Visage k doktoru Hoškovi. Budu ráda za nějaké to info ohledně hojení:-)

Odpověď
Korne.lie | 27.4.2022 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Ano, byla a dopadlo to skvěle. Hojení bylo úplně v pohodě, za týden to vypadalo super. Takže nelituji a určitě operaci doporučuji.

Odpověď
Šárka | 9.5.2022 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Díky moc. Já už jsem taky byla, takže to mám za sebou. Už se mi to i dobře zahojilo:-)

Odpověď
Tinusik | 12.7.2022 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace horních víček v Praze
Dělali vám někomu i spodní víčka? Já chci oboje a na konzultaci jsem byla v Yes visage u doktora Mrni. Operaci ale chci v září, nechtěla jsem operaci v těch vedrech.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné