| Rozbitá pračka - výběr nové - diskuze na toto téma |
Pomohl by mi někdo s výběrem nové pračky? IVeta | 27.3.2021 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozbitá pračka - výběr novéRáda bych oživila tuto diskuzi, zrovna se mi rozbila pračka, takže musíme pořídit novou. Jakou značku zvolit? Nebo je lepší si počkat a podívat se pak osobně do nějakého obchodu s elektronikou?
Odpověď Klaudie | 28.3.2021 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rozbitá pračka - výběr novéMyslím si, že není potřeba čekat na to, až se budete moci podívat do obchodu osobně, pračka se dá pohodlně vybrat i přes internet. My jsme ji kupovali online a bylo to lepší než osobně, hlavně jsme si objednali pračku i s dopravou, takže jsme to měli opravdu bez starostí.
Odpověď Iveta | 29.3.2021 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozbitá pračka - výběr novéA odkud jste pračku kupovali? Zase nechci, aby mi pračku dovezli před panelák a já budu muset narychlo shánět někoho, kdo mi ji vynese do bytu.
Odpověď Lada | 19.11.2021 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozbitá pračka - výběr novéOsobně nemám úplně dobré zkušenosti s tím, že bych si nechala poradit s výběrem elektra v prodejně, protože mi připadá, že už tomu dnes ti prodavači vůbec nerozumí. Mnohem lepší je dle mého názoru projít důvěryhodné weby a jejich recenze a podle nich se následně rozhodnout v daném rozpočtu. Já jsem třeba kupovala pračkou používanou 1 rok, protože byla za zlomek původní ceny na https://domacnost.biginzerce.cz/ a jsem s ní moc spokojená ;-) Odpověď |