| Dětská sedačka POLISPORT Bilby - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte prosím někdo tuto sedačku na kolo https://www.cyklomania.cz/prodej/detska-sedacka-polisport-bilby-na-nosic-179908 ? Vybrala jsem ji pro syna, tak zjišťuji. Edita | 5.5.2021 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětská sedačka POLISPORT BilbyZdravím, máme ji a je sper, určitě budete spokojená. Sedačka má 5-bodové bezpecnostní pásy, dobře se s ní manipuluje a je pohodlná. Navíc k ní byla helmička za zvýhodněnou cenu. Odpověď Zdenka | 6.5.2021 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětská sedačka POLISPORT BilbyMaminky, je prosím sedačka samonosná, nevíte? Taky potřebuju objednat pro dceru - s manželem jsem si oba koupili nová kola, tak se nám sedačka teď taky hodí. Odpověď Edita | 6.5.2021 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětská sedačka POLISPORT BilbyNení, potřebujete i nosič! Ale je výborná a mají k ní helmičku za zvýhodněnou cenu, doporučuju se pořádně podívat. Odpověď Zdenka | 7.5.2021 07:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětská sedačka POLISPORT BilbyAha, díky za upozornění, líbí se mi moc, takže ji i s tím nosičem hned objednám. Dívala jsem se, že tam mají i hezké Cyklistické dresy Fox, takže si rovnou udělám radost :) Odpověď |