Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Nakládání zeleniny

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  eaOHL   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nakládání zeleniny - diskuze na toto téma
Která zelenina se dá nakládat nebo zavařovat? Tak aby si uchovala své vitamíny na zimu?

Karla | 20.5.2021 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakládání zeleniny
V poslední době ujíždím tady na tomhle https://www.kimchiclub.cz/eshop/. Je to fermentovaný zeleninový salát, vitamínová bomba, ale opravdu vynikající.

Odpověď
Míša | 22.5.2021 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakládání zeleniny
No složení vypadá úžasně akorát tím že jsem to nikdy nejedla tak doma si to asi netroufnu udělat takže zkusím objednat skleničku tady z toho eshopu.

Odpověď
Karla | 23.5.2021 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nakládání zeleniny
Určitě vyzkoušej, navíc má výborný vliv na tělo. Na imunitu, obezitu, je super na prevenci proti rakovině tlustého střeva a spoustu dalších benefitů :).

Odpověď
Renča | 1.7.2021 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakládání zeleniny
Taky jsem odsud kimči měla a mají ho perfektně dochucené. Velmi jsem si oblíbila i to pikantní, to je hodně zajímavé.

Odpověď
Míša | 3.7.2021 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No já nevím jestli to vyzkoušet. Je fakt že s imunitou to prý dělá divy a je to dobré na spoustu dalších věcí, ale bojím se toho aroma

Odpověď
Renča | 4.7.2021 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nakládání zeleniny
Není to nic šíleného. Má to prostě svoje specifické aroma, ale chuťově je opravdu vynikající. Za zkoušku bych řekla, že rozhodně stojí.

Odpověď
Blanka | 15.6.2022 01:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakládání zeleniny
Nakládaná a hlavně fermetnovaná zelenina mě dost oslovila. Jíme ji doma často a vždy se na ni těším. Přemýšlela jsem, jestli se to dá dát třeba i při pečení pod maso? Jaké by to bylo?

Odpověď
Žaneta | 16.6.2022 02:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokud máte ráda kvašenou zelelninu a chtěla by jste to vyzkoušet pod maso, tak lepší alternativou je vyzkoušet kvašenou marinádu shiokoji, která je také ferenotvaná a je přím určená k nakládání masa. Když si tím maso naložíte a pak upečete, tak se bduete olizovat. Slouží perfektně místo soli, takže ja pak vaření i o dost zravější.

Odpověď
Blanka | 17.6.2022 01:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nakládání zeleniny
A co to přesně je? To je také ze zeleniny?

Odpověď
Žaneta | 19.6.2022 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nakládání zeleniny
Je to pasta, která také prošla fermentací. Mrkněte se na složení https://www.eshop.kojibakers.cz/shiokoji/ Na kučecí maso to stačí pád hodin předem, ale třeba vepřové nechávám radši přes noc. Jednou jsem to zkoušela zamíchat i do sekané a to bylo také super. Pěkně to maso dochutí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné