| První příkrmy - diskuze na toto téma |
Zdravím, jaké první příkrmy a v kolika měsících dáváte? Děkuji za komenty. Mirka | 19.5.2021 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | První příkrmyDobrý den, mě paní doktorka radila začít od konce 4. měsíce a zeleninkou. Koupila jsem ten nový příkrm ve skleničce od Sunaru a dcerce jede krásně :) Odpověď Barbora | 20.5.2021 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | První příkrmyZdravím, já na střídačku vařím a dávám i hotovky ve skleničce. Ten nový příkrm od Sunaru je fakt výborný. Jen se ohřeje a má super složení - je BIO. Odpověď Veronika | 22.5.2021 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | První příkrmyHolky - jaké má Sunar ty nové příkrmy? Kde je najdu? Odpověď Barbora | 24.5.2021 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První příkrmyTady máte odkaz https://www.mall.cz/masove-prikrmy-kojenci/sunar-bio-prikrm-zelenina-kureci-maso-ryze-olivovy-olej-6x-190g ale seženete je normálně i v obchodě. Odpověď Lenka | 5.12.2021 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | První příkrmyOd kdy jste dětem začaly dávat mléčné výrobky ? :) Odpověď |