Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Kimči

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  JwBb   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kimči - diskuze na toto téma
Dobrý den, zajímalo by mě jestli bych zde našla někoho, kdo měl možnost ochutnat kimči ? Popřípadě kde je u nás k sehnání ? Někde jsem o něm četla a dokonce jsem o něm už i slyšela, ale sama si na výrobu netroufnu, takže je pro mě jednodušší varianta si ho koupit.

Katka | 21.5.2021 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kimči
Já jenom četla, že má zvláštní aroma, tak z toho už bych měla strach, ale zase si říkám, že pokud to má takový vliv a účinky na tělo, tak proč ne.

Odpověď
Alex | 22.5.2021 15:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kimči
Nejznámnější je asi tady tento obchod https://www.kimchiclub.cz/ odkud si pravidelně kimči objednávám a mají ho vynikající. Zkoušela jsem ho i doma, ale nejsem schopna pořádně vychytat tu chuť, navíc tady mají i pálivější verze a ty teda můůžu :). Navíc když se tam registruješ, tak máš i lepší ceny a mají pro členy pěkné výhody.

Odpověď
Katka | 23.5.2021 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kimči
Aha, vůbec jsem tady na ten eshop kimchiclub nenarazila, kydž jsem se snažila najít eshop, ale vypadá moc hezky. Jdu se zaregistrovat a objednat si tu sadičku co mají ať když už teda ochutnám od každého jejich druhu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné