| Lupénka a CBD - diskuze na toto téma |
Pomáhají podle vás přípravky s CBD na lupénku? Kateřina | 21.5.2021 01:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lupénka a CBDTohle mě taky hodně zajímá. S lupénkou se trápím už docela dlouho a nic moc nezabírá. Říkala jsem si, že bych vyzkoušela nějaké konopné produkty, ale opravdu vůbec nevím, podle čeho bych měla vybírat značku.
Odpověď Vladimír Dvořák | 23.5.2021 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lupénka a CBDKdyž já hledám kvalitní výrobky, tak si vždycky dávám záležet na tom, abych produkt kupoval přímo od výrobce. Ti mají o svých produktech ten největší přehled a dokážou mi případně poradit co nejlépe. Proto si kupuji konopné masti od firmy, která konopí testuje i zpracovává přímo v Česku.
Odpověď Kateřina | 24.5.2021 10:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Lupénka a CBDA o jakou firmu se jedná? Já bych hlavně chtěla nějakou mast, která bude 100% přírodní.
Odpověď Vladimír Dvořák | 25.5.2021 05:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Lupénka a CBDJedná se o firmu CannaCare, konkrétně od nich na lupénku používám tuto denní mast s CBG: https://www.cannacare.cz/denni-konopna-mast-cc-cream-s-cbg/ . Nemusíte se bát, jedná se o 100% přírodní produkt, který neobsahuje THC ani žádné jiné omamné látky. Volal jsem i na zákaznickou linku, kde dobře poradí.
Odpověď Kristýna | 27.5.2021 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lupénka a CBDJe lepší na tu lupénku užívat ty oleje nebo promazávat mastičkou ? Co se vám víc osvědčilo ? Odpověď Barbora | 14.6.2021 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lupénka a CBDOno by nebylo od věci zkusit ty oleje co se užívají vnitřně a pak ty mastičky, kterými budeš promazávat kůži :). Většinou když jde o toto onemocnění, jako jsou ekzémy a lupénka, tak bývá příčina uvnitř. Odpověď Andrejka | 2.7.2021 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lupénka a CBDZatím si problémová místa promazávám jenom mastičkou a kůže se mi pomalu, ale jistě lepší, co týden se to posouvá a ekzémová ložiska světlají a zmenšují se. Odpověď Nina | 27.5.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lupénka a CBDMně pomáhá tahle emulze s ureou https://www.care4you.cz/x8773/seni-care-hydratacni-telova-emulze-pro-suchou-pokozku-a-500-ml používám jí ještě s mastičkou co mám od kožní Odpověď Lenka | 29.5.2021 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lupénka a CBDTo se dá koupit v lékárně nebo jenom tady?
Odpověď Nina | 31.5.2021 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Lupénka a CBDTu kosmetiku Seni care mají normálně i v lékárnách ;)
Odpověď Lenka | 31.5.2021 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Lupénka a CBDJasně, díky moc za odpověď
Odpověď Nina | 12.6.2021 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Lupénka a CBDNení za co, hlavně aby ti to pomohlo :-)
Odpověď |