Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Nemůžu spát

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  vuGVS   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nemůžu spát - diskuze na toto téma
Kdo s tím máte taky problémy prosím poraďte co vám pomáhá. Už si nevím rady, ať dělám co dělám nedokážu prostě v noci vypnout, na nic nemyslet a klidně spát

Saša | 28.5.2021 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemůžu spát
Zkus Dreamly, je to přírodní doplněk stravy s bylinkama na zklidnění, odbourání stresu a pro lepší, klidnější spánek.

Odpověď
Denisa | 1.6.2021 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nemůžu spát
Aha díky, když je to přírodní tak to určitě zkusím. Za jak dlouho ti to pomohlo?

Odpověď
Saša | 3.6.2021 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nemůžu spát
Cítila jsem to hned, najednou jsem se cítila tak trošičku jakoby omámená, ale ne nepříjemně, to asi ten kozlík, jenom jsem najednou byla taková víc v pohodě se vším. A co ho beru pravidelně spím jako malá a celkově se cítím líp.

Odpověď
Denisa | 3.6.2021 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nemůžu spát
No tak to zní zajímavě, rozhodně vyzkouším, díky moc :)

Odpověď
Saša | 3.6.2021 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Nemůžu spát
Není za co, snad ti to taky uleví.

Odpověď
Betuška | 12.7.2021 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemůžu spát
Mně moc pomáhá https://www.naturevia.cz/e-shop/nervova-soustava/sleepnox-forte/ je to směs bylinek, takže nic návykovýho ani omamujícího a opravdu to hodně pomáhá.

Odpověď
Nina | 18.7.2021 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nemůžu spát
Aha a jak rychle ti to pomohlo?

Odpověď
Betuška | 29.7.2021 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nemůžu spát
Už první noc to bylo lepší, byla jsem taková klidnější a když jsem to brala potom pravidelně tak už jsem spala úplně krásně každou noc.

Odpověď
Nina | 31.7.2021 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nemůžu spát
Tak to zní skvěle, určitě to zkusím, děkuju.

Odpověď
Betuška | 1.8.2021 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Nemůžu spát
Za málo, tak snad ti to taky pomůže.

Odpověď
Monča | 15.3.2024 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemůžu spát
Dobrý den, nemít klidný spánek je opravdu frustrující. Můžete zkusit nějaké přírodní doplňky stravy na podporu spánku, jako je Krupa Kratom z internetových stránek https://www.adamkrupa.cz/. Tenhle přírodní doplněk mi pomáhá uvolnit mysl a usnadňuje mi usínání. Nejlepší na tom je, že každé ráno vstávám odpočatá a plná energie. Doufám, že vám to pomůže zlepšit kvalitu spánku.

Odpověď
Jana | 18.3.2025 01:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemůžu spát
Nikdy jsem moc neřešila kvalitu svého spánku, ale poslední dobou jsem se cítila pořád unavená, i když jsem spala dost hodin. Rozhodla jsem se to změnit a pořídit si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , které sledují spánek do detailu. Ukázalo se, že sice spím dost dlouho, ale můj spánek není dostatečně hluboký. Díky hodinkám jsem si upravila spánkový režim a cítím se mnohem lépe. Navíc mě baví i další funkce, a to upozornění na pohyb, sportovní režimy nebo monitoring tepu. Jsou stylové, lehké a opravdu skvělý parťák nejen na spánek, ale i na celý den!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné