| Ošetření pleti - diskuze na toto téma |
Pěkný den :) Už delší dobu uvažuji, že bych si zašla nechat ošetřit pleť nebo třeba jen na kosmetiku, zkrátka se poradit s odborníky :) Máte zkušenosti s nějakou klinikou/salonem? :) Děkuji Markét | 21.4.2017 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ošetření pletiMáte nějaké doporučení ? Také bych měla zájem. Týden zpátky jsem byla na kosmetice na doporučení kamarádky a musím říct, že to byla naprostá katastrofa. Paní byla nepříjemná, na pleť mi nanesla gel, který mě neuvěřitelně štípal a když jsem se ozvala, tak mi bylo řečeno, že to musím vydržet .. no byla jsem zklamaná. Odpověď Jarka | 21.5.2017 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ošetření pletiJá chodím na ošetření pleti sem www.vypadatlepe.cz a rozhodně bych neměnila, protože mi pěkně dlouho trvalo než sem našla službu, která se mi provede jak má a nebude mi ji dělat někdo, kdo tomu vůbec nerozumí a ještě je nepříjemný. Takže jestli někdo trvá na kvalitě, tak doporučuju toto centrum. Slečny tu jsou velice milé a šikovné a cenově to vychází taky dobře. Odpověď |