| Epilace - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Maminy, nesnáším chloupky... Už je neholím, to je zbytečný, ale epilátor používám... Ale ten elektrický, ne laserový. Ale taky nic moc. Co myslíte, je dobrý si pořídit laserový epilátor? Cilka | 1.6.2021 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | EpilaceAhojky, nene, ten nekupuj. Jen to ne :) Chlouky po něm zarůstají. Vím to z vlastní zkušenosti... Ale co mi fakt pomohlo, to bylo laserové ošetření. Byla jsem na https://aetherclinic.com. A doporučuju. Špičkové pracoviště, senzační personál. Byla jsem spokojená. A hlavně jsem bez chlouků :D Odpověď Soňa | 30.6.2021 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EpilaceCilko, jak dlouho se na tu epilaci dochází, než jsou chloupky úplně pryč? A je tahle procedura vhodná na léto? Odpověď Cilka | 29.7.2021 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | EpilaceAhoj, mohu mluvit ze zkušeností s aetherclinic.com. Hele, já jsem byla na 7 sezení. Chloupky jsou pryč. Jen ta rok mě čeká udržovací sezení. Odpověď Jenn | 2.9.2021 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EpilaceNa kolik tě ta epilace na té Aether clinic Praha vyšla? Odpověď |