Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Žena řidička kamionu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  pmCYF   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Žena řidička kamionu - diskuze na toto téma
Holky jezdíte některá kamionem? Dívala jsem se, že se tak dá opravdu dobře vydělat. Mám řidičák C+E, jezdila jsem tatrou asi před 10 lety. Je to vhodné pro ženu?

Lucie | 2.6.2021 07:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Žena řidička kamionu
Můj sen bylo jezdit kamionem. Každý mi to vymlouval a nejvíce asi můj táta. Já jsem si však šla a svým a teď jezdím u firmy na pravidelné lince do Drážďan. Práce má řád, takže vím, kdy budu a nebudu doma. Jezdím u https://www.vchd.cz/kariera/ridic-mkd-ce-pravidelne-linky-drazdany/ , kde zrovna nabírají další. Je to opravdu pohodová práce, kde je člověk opravdu řidičem. O nic jiného se nestarám. Nemusím řešit auto, pokud se něco stane mají asistenční službu. Nemusím nic nakládat, podjíždím jen na nachystanou zaplombovanou nástavbu, kterou naberu a vyrážím na cestu.

Odpověď
Monča | 31.8.2022 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Žena řidička kamionu
Tyjo, Lucko tak to tě fakt obdivuju. Toto bych asi nezvládla. Já osobně mám z řízení celkem strach. Řidičák už mám sice dlouho, ale prvních 5 let jsem skoro vůbec neřídila a jak jsem zjistila, tak jsem i plno věcí zapomněla. Mimo jiné mi dělaly problém některé dopravní značky. Ty jsem se ale nakonec doučila i díky článkům na https://www.dopravniznaceni.com/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné