Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Lubrikační gel na anální sex

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kpgax   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Lubrikační gel na anální sex - diskuze na toto téma
Prosím vás, četla jsem, že jsou na anální sex speciální lubrikanty. Mohla bych se zeptat v čem je rozdíl ?

Jana | 5.7.2021 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lubrikační gel na anální sex
Rozdíl je v tom, že na rozdíl od ostatních gelů, které jsou na běžný sex nevysychá, tudíž zaručuje neustálou klouzavost. Je totiž docela nepříjemné když to zrovna při tomto drhne.

Odpověď
Angela | 4.1.2022 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na anální sex vybírám jedině tady ty lubrikanty https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/lubrikacni-gely-pro-analni-sex

Odpověď
Sandra | 3.2.2022 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Projela jsem si ten eshop e-kondomy a narazila jsem na zajímavý lubrikant na zúžení vagíny, nemáte ho vyzkoušený taky ?

Odpověď
Angela | 18.2.2022 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lubrikační gel na anální sex
Mám ho vyzkoušený a patří moje nejoblíbenější. Sex je s ním mnohem intenzivnější !

Odpověď
Simona | 4.3.2022 09:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Lubrikační gel na anální sex
Jsou i lubrikační gely, co jsou určené na vibrátory ?

Odpověď
Angela | 4.3.2022 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Lubrikační gel na anální sex
Ano, tak jak jsou na něj dezinfekční přípravky, tak jsou i lubrikanty, ale já osobně používám gel jaký chci, nic spešl ;)

Odpověď
Simona | 15.3.2022 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Lubrikační gel na anální sex
Koupila jsem si ten na zúžení vagíny co tady o něm baby psaly a to je teda něco. Vůbec jsem nic takového nečekala a prožitek byl teda maximální.

Odpověď
Monča | 15.9.2022 01:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky mockrát vám děkuju za tipy. Já jsem si právě dlouho myslela, že normální lubrikační gely, které se dají koupit třeba z https://www.luxusni-vibrator.cz/lubrikacni-gely/c7 jsou právě vhodné i na anální sex. Tak teď jste mě pěkně vyvedly z omylu. Přítel právě nedávno přišel s tím, že by chtěl zkusit anál, tak si asi nějaký takový speciální lubrikant taky budeme muset sehnat.

Odpověď
Veronika | 11.12.2023 09:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doporučíte mi prosím někdo ten správný lubrikační gel, který by tam dole nedráždil a hlavně by šel taky normálně potom umýt? Nějak mám problém sehnat kvalitní lubrikační gel...

Odpověď
Vendula | 13.12.2023 06:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní lubrikační gel to je prostě základ. Základ, když si chcete užívat vzrušující chvíle komfortně. Takže kdyby měla radit, tak bych určitě doporučila vyzkoušet https://www.flagranti.cz/lubrikacni-flagranti-premium-nature-passion-p-26748.html

Odpověď
Lenka | 20.9.2024 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky prosím řekněte mi, co vás stále vzrušuje i po několika letech v partnerském vztahu? Jaké vzrušní si najít?

Odpověď
Katka | 21.9.2024 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Měla jsem též takové období, že jsem nato vůbec neměla chuť. Při tom mě to ale opravdu hodně vadilo, že už na to takovou chuť nemám jako před tím... Po dlouhém hledání řešení problému jsem narazila na prášky pro ženy https://www.supererekce.cz/6-fly-pro-zeny Musím vám říct, že jsem po nich hrozně moc nadržená a zase si to dokážu pořádně užít.

Odpověď
Lenka | 22.9.2024 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Lubrikační gel na anální sex
Děkuji, dívala jsem se na to už a rovnou jsem to také objednala. Musím říct, že to vypadá opravdu velmi zajímavě. Už se těším jak to vyzkouším a s manželem zase zažijeme pořádné vzrušení.

Odpověď
Lucka | 20.1.2025 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vztah s manželem máme skvělý, ale postupem času jsme si uvědomili, že v posteli už to není takové jako dřív. Chtěli jsme něco změnit, ale nechtěli jsme sázet na klasické rady z internetu. Pak jsem objevila erotické masáže pro páry od https://www.masaze-princess.cz/ a nabídku erotických masáží pro páry. Řekla jsem si, proč to nezkusit? Překvapilo mě, jak profesionálně vše probíhalo, jak krásné bylo prostředí a jak skvělý vliv to mělo na náš vztah. Po této zkušenosti jsme se s manželem cítili mnohem blíž a intimita mezi námi se znásobila. Teď chodíme pravidelně a jsme rádi, že jsme se k tomu odhodlali. Pokud někdo hledá způsob, jak oživit svůj vztah, tohle je naprostá bomba! Navíc vše probíhá v diskrétním prostředí, takže se nemusíte ničeho obávat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné