| přírodní kosmetika - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, kde nakupujete přírodní kosmetiku, ne moc drahou prosím. zuzka | 10.4.2017 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | přírodní kosmetikaJá beru od značky Saloos a jsem s ní moc spokojená, používá ji i mamka, kupujeme si ji vzájemně na narozky :-D Odpověď terča | 10.4.2017 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: přírodní kosmetikaJá značky docela střídám, nejvíc mi vyhovuje bione. Je i cenově v pohodě. Odpověď Andrea | 12.4.2017 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: přírodní kosmetikaJá používám přírodní marockou kosmetiku Zahir. Je skvělá, obsahuje samé kvalitní oleje různých druhů, mám ji na tělo i vlasy. Nejvíc používám marocký jíl na čištění pleti a teď jsem si koupila arganový olej s vůní ambry, je to novinka, ale ta vůně je nádherná. Mrkněte na stránky www.zahir.cz. Odpověď Františka | 3.9.2020 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: přírodní kosmetikaA jak jste s ním spokojená? Je opravdu arganový olej takový zázrak? Já jsem včera narazila na tento článek www.nakupujeko.cz/tipy-a-rady/prirodni-oleje-pro-zdravi-i-krasu/ a dost mě účinky arganového oleje zaujaly, tak zvažuji, že ho vyzkouším. Je sice trochu dražší, ale pokud díky němu budu mít krásný obličej, tak za něj ty peníze klidně dám :-) . Odpověď renda | 24.4.2017 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: přírodní kosmetikaNevíš, kde saloos vychází cenově nejlíp? Koukala jsem na net a ceny jsou dost rozdílný. děkuji za info Odpověď renda | 24.4.2017 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: přírodní kosmetikaNevíš, kde saloos vychází cenově nejlíp? Koukala jsem na net a ceny jsou dost rozdílný. děkuji za info Odpověď iren | 15.5.2017 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: přírodní kosmetikakde se dá prosím koupit ta bione? Odpověď naty | 15.5.2017 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: přírodní kosmetikajá kupuji jak bione tak sallos a nejlíp mi to vychází na notinu. Odpověď tereza | 15.5.2017 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: přírodní kosmetikana notinu? to je internetová parfumerka ne? Odpověď naty | 15.5.2017 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: přírodní kosmetikakoupíš tam jak parfémy, tak jakoukoliv jinou drogerii enbo kosmetiku, je to velký eshop a mají obrovský výběr. Odpověď Hanka | 1.5.2018 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | přírodní kosmetikaNo pokud chceš kvalitní a opravdu přírodní kosmetiku, tak stovku stát určitě nebude. Za kvalitu se dnes platí a pokud by si našla něco "levného" tak bych silně pochybovala o tom, že se jedná o přírodní kosmetiku, ta totiž nesmí obsahuvat ani lanolin. Odpověď Markéta | 12.1.2019 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | přírodní kosmetikaZa sebe můžu doporučit ziaja kosmetiku. Mají hodně šetrné ty krémy, hlavně ty z toho kozího mléka. Odpověď Diana | 22.1.2019 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: přírodní kosmetikataky mám moc ráda ziaju, ale je docela problém ji v drogérii sehnat, protože ne všude ji mají Odpověď Markéta | 23.1.2019 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: přírodní kosmetikaTak to já jsem to u drogérek odpískala a už si ji jenom objednávám, protože se mi zatím nestalo, že bych ji tady u nás sehnala. Takhle si to vyberu v klidu doma a pak mi to ještě dovezou až domů, no neber to :) Odpověď Diana | 24.1.2019 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: přírodní kosmetikaA odkud si ji objednáváš a za kolik ? Odpověď Markéta | 19.2.2019 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: přírodní kosmetikaObjednávám si ji normálně z www.notino.cz. Mají tam tu kosmetiku nejlevnější a většinou dělám větší nákup, takže mám dopravu zdrama. Odpověď Lenka | 4.12.2019 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: přírodní kosmetikaJá jsem si od nich zamilovala ten čoko peeling -_- notino je snad jediné, které ho má vždycky skladem jinak bývá všude vyprodaný. Odpověď Hela | 30.9.2021 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | přírodní kosmetikaJaká přírodní kosmetika se vám osvědčila na vrásky?
Odpověď Anita | 30.10.2022 15:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: přírodní kosmetikaZ přírodní kosmetiky používám jenom produkty od této značky https://elabela.cz/maremma-officinalis/ Odpověď Hela | 2.11.2022 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: přírodní kosmetikaA co konkrétního na pleť používáš jestli se můžu zeptat? :) Odpověď Anita | 14.11.2022 10:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: přírodní kosmetikaMám od nich jak odličovací přípravky, sérum n pleť a krém. Péči o tělo no mám toho od nich dost takže ať sáhneš po čemkoliv, tak budeš spokojená :) Odpověď Hela | 21.11.2022 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: přírodní kosmetikaNo už mám objednáno, ale pokoupila jsem prvně vzorečky, abych to co se mi líbilo mohla vyzkoušet, protože ne každá kosmetika mi vyhovuje. Odpověď |