Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Antioxidant

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  EGKGR   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Antioxidant - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, měla bych na vás dotaz... Jaký je podle vás nejlepší antioxidant? Myslím tím ale přírodní produkt? Máte zkušenost? Díky moc.

Denisa | 19.7.2021 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Antioxidant
Jedině, co jsem kdy užívala na pročištění je ostropestřec a teď teda beru ještě probiotika, protože mám po covidu jisté problémy, které mi narušily střevní mikrobiom, takže jsem si koupila od naturevia lactobacily. Tady tu značku doporučuju, protože ty doplňky mají nejkvalitnější.

Odpověď
Tonicka | 2.8.2021 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Antioxidant
Jojo, ten ostropestřec je super. Já ho užívám v této formě https://www.beautybio.cz/prirodni-stavy/ekomedica-ostropestrec-mariansky-stava/. A ta šťáva mi vyhovuje maximálně :) Ale jo, i ta probiotika jsou důležitá.

Odpověď
Danny | 2.9.2021 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Antioxidant
Pomohl ti ten ostropestřec? Já vím, že se na to doporučuje, ale zatím jsem nenašla formu, ve které by mi vyhovoval... Ale ta šťáva, ta by byla super. Jak to chutná?

Odpověď
Gabula | 4.10.2021 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Antioxidant
No, tak vzhledem k tomu, že na ten detox je ptořeba, aby správně fungoval metabolismus a tedy játra a střeva, tak já na to beru ostropestřec. A to v této podobě https://www.beautybio.cz/prirodni-stavy/ekomedica-ostropestrec-mariansky-stava/. A pomáhá.

Odpověď
Mirka | 7.10.2021 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Antioxidant
U těch doplňků je dobré koukat na složení. Kdo je na tom velmi dobře, tak tento výrobce www.naturevia.cz/e-shop/travici-soustava/ostropestrec-forte/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné