| Vlhčené ubrousky na citlivou pokožku - diskuze na toto téma |
Zdravím, jaké vlhčené ubrousky doporučíte na citlivou pokožku? Už jsme zkoušeli dvoje a nesedí nám. Nemáte podobnou zkušenost? Veronika | 3.7.2021 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlhčené ubrousky na citlivou pokožkuDobrý den, mě se osvědčily ubrousky Bella Happy Classic Sensitive. Syn se taky osypává a jen tak mu něco nesedí - ale značka Bella Happy je super, sedí mu vlhčené ubrousky i plenky. Odpověď Dita | 6.7.2021 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlhčené ubrousky na citlivou pokožkuZdravím, taky kupuju ubrousky Bella Happy - používám je jak na očištěná zadečku, tak i ruček a pusinky. Nedráždí, jsou jemné a malej se mi po nich neosypal. Odpověď Jarka | 10.7.2021 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vlhčené ubrousky na citlivou pokožkuMoc díky za komenty, ubrousky určitě vyzkoušíme :) Neobjednává někdo ubrousky na internetu, dáte mi tip na dobrý eshop? Odpověď Dita | 23.7.2021 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vlhčené ubrousky na citlivou pokožkuZdravím, objednávám je přímo tady https://www.mall.cz/vlhcene-ubrousky/bella-baby-happy-classic-sensitive-vlhcene-ubrousky-4x-56-ks-100021341218 Odpověď |