| Cyklistické dresy - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, nemáte tip na dobrý eshop, kde mají výběr dresů na kolo? Poradíte - potřebuji ho pro sebe a pro syna, děkuji. Klára | 3.7.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cyklistické dresyZdravím, mrkněte na eshop Cyklomania - mám od nich dres na kolo značky Fox a je super - krásný a z kvalitního materiálu. Odpověď Linda | 5.7.2021 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cyklistické dresyDěkuji za doporučení, vložila byste mi odkaz na eshop prosím? Odpověď Klára | 9.7.2021 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cyklistické dresyAno, tady máte odkaz na eshop https://www.cyklomania.cz/obchod/Cyklisticke-dresy Jinak velikost odpovídá, mám S a sedí úplně krásně. Co se týká kvality, ta je super - materiál příjemný a dobře schne. Odpověď Edita | 6.7.2021 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cyklistické dresyMají to cyklo oblečení kvalitní ? Odpovídají ty velikosti ? Odpověď Klára | 17.7.2021 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cyklistické dresyAno, dresy jsou ze super materiálu a odpovídají velikosti. Mám značku Fox a jsem moc spokojená. Odpověď Aneta | 17.7.2021 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cyklistické dresyProsím pěkně, vybírám dětskou sedačku na kolo, neporadila by mi některá z vás do jaké značky jít ? Jde mi hlavně o bezpečnost a kvalitu. Odpověď |