| Odřeniny - diskuze na toto téma |
Ahoooj :) Maminy, taky máte takovou radost, že už je léto? :) Děcka pořád venku… Zahrada, hřáště... ale není den, kdy by nepřišly s nějakou odřeninou… Ptám se… Co na to? Co máte jako první pomoc?
Karolka | 4.7.2021 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyAni mi nemluv, taky jsem ráda. Děcka už se doma nudily, to už se pomalu nedalo vydržet. Venku jsou šťastný :) No, jinak teda ta poranění. Mám doma hemacut. To je sprej, co nepálí. Ranky zaceluje, hojí a je voděodolný.
Odpověď Lola | 5.7.2021 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJe, no tak super, to je to, co jsem hledala :) Já pořád jako nějakou mastičku po ruce mám, ale u ní je to s tou aplikací docela složitý… Tak ten sprej bude určitě lepší :)
Odpověď Tonicka | 2.8.2021 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdřeninyNo jasně, u těch mastiček je ta aplikace fakt nic moc. Hlavně, když je ranka třeba krvavá. Hemacut je sprej, takže se nanáší fakt snadno :) A to je hlavně u ošetření dětí moc důležité.
Odpověď Pavlína | 6.7.2021 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyNo, je to tento https://hemacut.cz/. Tak určitě ano :)
Odpověď Sára | 2.8.2021 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdřeninyDěkuju za info. Už mám hemacut doma a jsem za něj ráda. Však jsem ho už zkusila sama… No jo… Pečení :D Pizza ale dobrá byla :D
Odpověď Sandra | 6.7.2021 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyZajímalo by mě jestli jste neslyšeli o lavycosmetics ? Ti by měli mít taky nějaké přípravky, co jsou vhodné na odřeniny, tak se snažím zjistit víc informací. Odpověď Soňa | 2.8.2021 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJo? Ten hemacut je sprej? A nepálí?
Odpověď Karla | 2.9.2021 08:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyNene, nepálí, což je super. Na ošetření dětí ideálka :)
Odpověď Aja | 3.9.2021 08:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyMastičky nene… Máme s nimi špatnou zkušenost… Ale sprej super. Jako nemáme ho doma, ale ted hemacut si musím koupit… Vypadá super a když nepálí… Koupím ho v lékárně?
Odpověď Karla | 27.9.2021 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdřeninyMají ho v lékárnách, na svých stránkách mají přímo seznam lékáren, kde ho seženeš www.hemacut.cz a pokud ho nemají, protože se mi už dvakrát stalo, že ho měli vyprodaný, tak ti ho objednají :) Odpověď Žaneta | 3.9.2021 08:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyNemáš zač. Hlavně, že sis ho koupila. Fakt budeš nadšená. Pořád po ruce, oceníš to :)
Odpověď Alexis | 4.10.2021 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyProsím tě, jak se ten hemacut používá? Prostě nastříkám na ranku a je hotovo? A nepálí teda?
Odpověď Elen | 5.10.2021 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyNene, s mastičkou se ten sprej hemacut nedá srovnat. Aplikace je mnohem snadnější.
Odpověď Danny | 5.10.2021 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJe, super, díky moc :) Musím na něj mrknout. Doma je to pořád něco. Raubíři se pořád perou, máme kočku, děcka pořád na zahradě. Díky moc za info.
Odpověď Janka | 1.11.2021 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyAhoj, však se mrkni sem https://hemacut.cz/. Oni tam mají video, kde je vysvětleno, jak se ten sprej používá, aby bylo ošetření kompletní.
Odpověď Madla | 2.11.2021 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJako my jsme mastičky hned zavrhly. Ani mě samotné se nelíbí to, že mastičku musíš nanést do ranky. V tom je ten sprej mnohem hygieničtější. A to mi právě vyhovuje.
Odpověď Dana | 3.11.2021 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyUrčitě mrkni. A na webu https://hemacut.cz/ najdeš i info a video, jak se ten hemacut nanáší, aby to ošetření bylo super.
Odpověď Adina | 3.12.2021 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdřeninyJe, tak to je super. Už jsem se na ten jejich web koukala a mají tam i přesný návod. Díky moc.
Odpověď Alecca | 3.12.2021 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyTo je nejhorší, no. V tom je ten sprej super. Jako myslím tu jeho aplikaci.
Odpověď Kača | 2.1.2022 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyJe to tak, mám stejný názor. Proto jsem pátrala po něčem, co se snadno aplikuje.
Odpověď Lada | 2.1.2022 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyAno, je to tak :) To jsem ráda, že ti názory pomohly :)
Odpověď Dominika | 1.2.2022 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyHolky, na co všechno je ten https://hemacut.cz/ vhodný?
Odpověď Alecca | 2.2.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdřeninyNo, to teda. Jsem fakt ráda, protože už jsem neděla, co koupit, aby mi to pomohlo.
Odpověď |