Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 05. dubna 2026, svátek má Miroslava, zítra Vendula
Vyhledávání

Diskuse - Dcera kamarádky je obézní

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  TwBWS   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dcera kamarádky je obézní - diskuze na toto téma
Holky, najdu tu radu? Dcera mojí kamarádky (20 let) je obézní. Jako už dlouhodobě... Ale ona s tím prostě nic nedělá :( Žádná dieta, poradna, pohyb, nic. Co myslíte, co by ji pomohlo? Co ji má matka naordinovat, aby šla do sebe? Je nějaká dieta, kde ji budou výsledky motivovat?

Beata | 2.8.2021 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dcera kamarádky je obézní
No, to je docela smutný. Taková mladá holka... No, co se dá dělat, no... Byla někde? U obezietologa? Možná by to nebylo od věci. Nebo dieta? Třeba tahle je účinná https://www.ketodiet.cz. A pokud je holka jedlík, tak ji bude i chutnat a nebude hladovět...

Odpověď
Klára | 17.10.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dcera kamarádky je obézní
S hubnutím jsem měla dlouho potíže, protože jsem nevěděla, jak moc se ve skutečnosti hýbu. Pak jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-2-stribrna-s-kovovym-reminkem/ ve stříbrné barvě a konečně jsem získala nad svým denním režimem kontrolu. Hodinky mi každý den měří kroky, sledují tepovou frekvenci a počítají spálené kalorie, což mi dodává motivaci zůstat aktivní. Výdrž baterie až sedm dní mi vyhovuje, protože hodinky nemusím neustále nabíjet. Přehledný displej mi umožňuje rychle zkontrolovat údaje i při běhu nebo cvičení. V aplikaci pak vidím všechny své pokroky a mohu lépe sledovat, jak se mi daří dosahovat stanovených cílů.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné