Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nakládaná zelenina

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ZbtSx   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nakládaná zelenina - diskuze na toto téma
Nakládáte si doma vlastní zeleninu? Jakým způsobem vydrží nejdéle?

Petra | 21.7.2021 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakládaná zelenina
Já jsem nakládat zeleninu zkoušela párkrát, ale nikdy se mi to moc nepovedlo. Kvašení zeleniny je prý ale velmi zdravé a kvašenou zeleninu mám hodně ráda, takže asi lepší způsob jak kvašení neexistuje…

Odpověď
Dominika | 23.7.2021 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nakládaná zelenina
To máte pravdu, kvašení je velmi zdravé, hlavně díky tomu, že zkvašená zelenina obsahuje probiotika, která mají velmi dobré účinky na zažívání. Já tedy zeleninu doma nekvasím, já si raději kupuji kvašenou zeleninu ve formě kimchi již hotovou.

Odpověď
Petra | 25.7.2021 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nakládaná zelenina
A kde takovou kvašenou zeleninu kupujete? Já mám totiž jen samé špatné zkušenosti s tím, když si koupím nějakou kvašenou zeleninu ze supermarketu.

Odpověď
Dominika | 26.7.2021 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nakládaná zelenina
Kimchi kupuji přes internetové stránky https://www.kimchiclub.cz/ , kde mají jen to nejlepší kimchi, které se dá v Česku sehnat. Já jsem dokonce i členem jejich klubu, takže mi domů pravidelně každý měsíc chodí zásoba kimchi za výhodnou cenu. Teď mají dokonce i novinku, sušené kimchi chipsy, těm taky nemůžu vůbec odolat, jsou výborné.

Odpověď
Jana | 25.4.2022 01:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakládaná zelenina
Celkem mě tady ty kvašené potraviny zajímají čím dál tím víc. Kvašená zelenina je velmi dobrá, už jsem měla několikrát možnost ji vyzkoušet. Také jsem ale narazila na fermentované potraviny, po kterých mi nebylo moc dobře. Připravujete si doma někdo i teplé pokrmy z kvašených pokrmů?

Odpověď
Tereza | 26.4.2022 01:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nakládaná zelenina
U nás doma s tím začal manžel. :-)Začal pojídat také kvašnou zeleninu a postupně přidával další a další věci. Nakonec nás na to naučil celou rodinu a nejvíce u nás asi jedou miso polévky a miso pasty. :-)

Odpověď
Jana | 27.4.2022 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nakládaná zelenina
Miso pasty? Co to prosím přesně je?

Odpověď
Tereza | 28.4.2022 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nakládaná zelenina
Jsou to najemno mleté pasty z kvašené luštěniny https://www.eshop.kojibakers.cz/miso/ . Pokud máte doma rádi kvašenou zeleninou, tak vám miso pasty budou určitě chutnat. Dá se to používat jako super dochucovadlo nebo třeba i místo soli do již připraveného jídla.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné