| Dětské kolo - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych koupit synovi za vysvědčení dětské kolo, ale potřebuji pro něj nějaké lehké, protože je docela drobný Patricie | 21.4.2017 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské koloZajděte si do www.cyklospeciality.cz, je to speciálka na dětská kola, kupovala jsem tam dětské kolo Belter, a opravdu do něho stojí za to investovat je lehké a bytelné :-) Odpověď Hanka | 23.4.2017 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské koloJá byla u nich na pobočce v Českých Budějovicích, kupovala jsem si tam krásné kolo do města :-) Odpověď Jitka | 10.6.2017 12:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské koloTak my máme dětské kolo značky Woom ;) váží jenom kolem 5 kg.
Dceři se na něm suprově jezdí.
A obchod Cyklospeciality, opravdu taky doporučuji navštívit, jsou jednička co se týká dětských kol a kol vůbec. Opravdu poradí, můžete vyzkoušet, co potřebujete. Odpověď Míla | 19.7.2017 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské koloJaké máte zkušenosti s dětským kolem zn. PUKY? Odpověď | 20.7.2017 08:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské koloMílo, my máme odrážedlo PUKY. Kupovali jsme před rokem právě na www.rajhracky.cz Odpověď Jana | 19.8.2017 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské koloMílo, PUKYHO máme pro čtyřletéh synka a dá se říct, že cena odpovídá kvalitě, tedy v dobrém smyslu slova. Kolo kvalitní, jen poměrně drahé, když si uvědomíte, že dítě z něj za chvíli vyroste. Odpověď Eliška | 23.7.2017 11:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské koloJako nové dětské kolo za deset tisíc pro šestileté dítě, to je teda masakr. Odpověď Lucka | 6.8.2017 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské koloPodívejte se raději po bazarech. Odpověď Linda | 8.8.2017 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské koloDoporučuji mrknout se sem, pokud hledáte kolo pro prtě: www.rajhracky.cz/detska-kola-c1_7922_1582 Odpověď Mirka | 20.8.2017 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské koloLindo, jo tam, mají to samochodící autíčko. Odpověď Mirka | 14.8.2017 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské koloMáte někdo zkušenosti se samochodícím autíčkem pro děti i dospělé? Viděla jsem to pod názvem Riricar. Odpověď Marie | 25.11.2018 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské koloAhoj. Jestli mohu doporučit, tak mrkni sem: https://www.mmrebike.cz/detska-kola Právě tam jsme kupovali pro naše děti jejich dětská kola. Praha sice nabízí spoustu cykloshopů, ale co jsem slyšela, tak tento je prý nejlepší. Odpověď Eliška | 21.8.2020 06:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské koloTaky jsme se nedávno rozhodli našemu prckovi koupit první kolo jako dárek. Musím říct, že s tím výběrem jsme si dali docela záležet. Nechtěli jsme na něm moc šetřit, ale nakonec se nám povedlo na https://www.cyklosvec.cz/slevy-katskup624.php najít jedno, které je pro něj úplně ideální a navíc bylo ještě ve slevě. :-) Odpověď Anna | 15.10.2020 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské koloChtěla bych k Vánocům koupit pro syna horské elektro kolo, jezdíme s manželem často, a tohle by mohla být cesta, jak by mohl s námi jezdit na delší výlety. Jak rychle jezdí dětské elektro kolo? máte ho doma někdo? Odpověď Petr | 19.10.2020 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské koloDětské elektro kolo jsem koupil pro syna za 30 tisíc. Vyplatí se nám to, protože jak vyroste, tak ho podědí mladší syn. Jezdíme na delší výlety díky tomu. Kolo dá na jedno dobití cca 100 km podle terénu. Hlavní je, že to syna díky tomu začalo bavit. Kolo má jednoduché ovládání, kde si může volit pomoc motoru. Odpověď Anna | 21.10.2020 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětské koloMůžete mi říct, kde jste kolo koupil? objednával jste ho někde? na ovládání to teda není složité? Odpověď Petr | 23.10.2020 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dětské koloPodívejte se klidně přímo na to, co jsem kupoval https://www.fitham.cz/apache-tate-mtb-24-oranzova-2020 Mají doručení domů zdarma. Kolo je kvalitní, protože syn na tom jezdí všude a sem tam někde vyskočí a kolu to nic nedělá. Odpověď |