| Upravovaná zelenina - vitamíny - diskuze na toto téma |
Jaký způsob úprav zeleniny je dobrý pro zachování co nejvíce vitamínů? Denisa | 28.7.2021 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Upravovaná zelenina - vitamínyTo je hodně složitá otázka. Myslím si, že každý způsob úpravy zeleniny má něco do sebe. Ale slyšela jsem, že fermentovaná zelenina je velmi zdravá a dobrá. Nikdy jsem ji ale nezkoušela, takže nedokážu úplně říct…
Odpověď Anna | 29.7.2021 07:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Upravovaná zelenina - vitamínyTo je naprostá pravda, fermentovaná zelenina je podle mě ten nejlepší způsob uchování potravin. Fermentované potraviny obsahují probiotika, která jsou velmi důležitá pro správné fungování střev. Já třeba jím pravidelně kimchi, což je takový salátek z fermentované zeleniny.
Odpověď Denisa | 30.7.2021 07:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Upravovaná zelenina - vitamínyA kde se to kimchi dá sehnat? A z čeho se ten salátek skládá?
Odpověď Anna | 31.7.2021 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Upravovaná zelenina - vitamínyPřesné složení kimchi úplně neznám, ale určitě je tam zelí, mrkev, pórek, bílá ředkev, rybí omáčka a další ingredience. Objednávám si ho z e-shopu https://www.kimchiclub.cz/ , kde jsem se dokonce zaregistrovala i do klubu. Tím pádem mi chodí domů zásoba kimchi na celý měsíc. Navíc mám dopravu zdarma, pohlcovač pachů do lednice a zajímavé slevy na produkty.
Odpověď Marika | 28.2.2022 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Upravovaná zelenina - vitamínyVždycky je nejlepší přijímat vitamíny přírozenou cestou, já třeba kupuju přírodní doplňky stravy od Vitaslife
Odpověď Saša | 30.3.2022 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Upravovaná zelenina - vitamínyA co užíváš?
Odpověď Marika | 30.3.2022 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Upravovaná zelenina - vitamínyJá si kupuju tenhle bio prášek z plodů aceroly https://vitaslife.cz/product/prirodny-vitamin-c/
Odpověď Saša | 31.3.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Upravovaná zelenina - vitamínyTo vypadá fakt dobře, díky
Odpověď Věra | 21.4.2022 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Upravovaná zelenina - vitamínyJá teď užívám zinek
Odpověď Maji | 26.4.2022 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Upravovaná zelenina - vitamínySlyšela jsem že je to dobrý na pleť, nehty a vlasy, přijde ti že to pomáhá na to?
Odpověď Věra | 28.4.2022 15:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Upravovaná zelenina - vitamínyMně teda hodně
Odpověď Maji | 29.4.2022 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Upravovaná zelenina - vitamínyA jakej si kupuješ?
Odpověď |