| Urologické vložky - diskuze na toto téma |
Zdravím, jaké urologické vložky se Vám osvědčily? Po porodu mě trápí malý únik moči, poradíte? Agáta | 18.7.2021 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Urologické vložkyDobrý večer, taky mě to po porodu trápilo, používala jsem tyto vložky https://bella-cz.cz/cs_CZ/productsBrand/bella-control-discreet-1 jsou moc dobré, dokonce vyhrály jako novinka roku. Odpověď Barbora | 23.7.2021 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Urologické vložkyMoc díky za tip - na vložky Bella jsem četla hodně dobrých recenzí, takže je hned objednávám :) Odpověď Klára | 25.7.2021 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Urologické vložkyZdravím, díky za tip - taky vložky Bella vyzkouším. Ty, co používám teď totiž nejsou pohodlné. Odpověď Danica | 26.7.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Urologické vložkyMně moc vyhovujou pomůcky od Seni, objednávám si je odtud https://www.care4you.cz/ mají výběr pro všechny stupně inkontinence. Jsou fakt pohodlný, ani nevím že je mám na sobě a hlavně nikdy nic nepropustí, ani zápach.
Odpověď Bětka | 27.7.2021 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Urologické vložkyOd Seni si taky kupuju, podle mě jsou nejlepší. Nezapařuju se v nich a jsou spolehlivý.
Odpověď Danica | 29.7.2021 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Urologické vložkyPřesně, jsou jediný v kterých se nezapařím.
Odpověď Rita | 31.7.2021 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Urologické vložkyTak já je zkusím když je chválíte. Mám právě strach aby si někdo nevšiml že je mám na sobě nebo třeba nebylo něco cítit, to se vám nestává?
Odpověď Bětka | 1.8.2021 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Urologické vložkyToho se neboj, to se mi nikdy nestalo, jsou fakt spolehlivý.
Odpověď Rita | 19.8.2021 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Urologické vložkyChci moc poděkovat za doporučení, moc mi to vyhovuje, konečně se cítím komfortně a nemusím být mezi lidma pořád ve stresu a kontrolovat se
Odpověď Bětka | 22.8.2021 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Urologické vložkyTak to jsem moc ráda že jsem dobře poradila ;)
Odpověď Nika | 27.8.2021 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Urologické vložkyKupuju si v lékárně Seni lady, ze všech urlogických vložek mi vyhovujou nejvíc, protože jsou prodyšný a zároveň stoprocentně všechno pohltí
Odpověď Nika | 30.8.2021 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Urologické vložkyToho se bát nemusíš, mají v sobě takový superabsorpent který pohlcuje tekutinu i zápach. Mně se to nikdy nestalo že by bylo něco cítit nebo něco proteklo
Odpověď Alex | 31.8.2021 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Urologické vložkyTak fajn moc díky za odpověď.
Odpověď Nika | 22.9.2021 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Urologické vložkyZa málo, hlavně jestli ti vyhovujou..
Odpověď |