| Co až pejsek umře? - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte někdo doporučení, co dělat když mi umře velký pes? Bydlím v Brně, na sídlišti a máme dalmatina, který je hodně nemocný. Vůbec nevim, co budu delat až to příjde :( Nemáte někdo zkušenost? Marta | 3.8.2021 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co až pejsek umře?Dobrý den, pokud jste z Brna, doporučuji služby od krematoriumzvirat.cz Mě moc pomohli, jsem z Líšně a kompletně se o vsechno postarali. Doporucuju je moc. Odpověď Klára | 5.8.2021 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co až pejsek umře?Moc díky za doporučení, vůbec jsem nevedela, že tady je taková služba. Napíšete mi prosim ještě jak to funguje? Přijedou si pro pejska? Odpověď Marta | 10.8.2021 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co až pejsek umře?Ano, pokud budete chtít - pro pejska si sami přijedou. Mrkněte na jejich stránky - v sekci Jak postupovat - se dozvíte všechny informace. Mají to tam hezky popsané co a jak dělat, kam volat ... Odpověď Klára | 13.8.2021 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co až pejsek umře?Super, díky moc za tip! Hned jsem klidnější! Určitě služby krematorium zvířat využiju, mají to super vymyšlené. Odpověď |