| Filtr do sprchy - diskuze na toto téma |
Ahoj, nemáte někdo ve sprše filtr na odfiltrování chlóru? Bylo nám doporučeno se chlóru vyhýbat, takže nechodíme ani na koupaliště ale jenom do přírodní vody a uvažuju nad takovýmhle filtrem https://www.dionela.cz/sprchove-filtry/filtry/c-81
Renata | 3.9.2021 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtr do sprchyTaky bych to chtěla zkusit, pomohlo vám to někomu?
Odpověď Lenka | 3.9.2021 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtr do sprchyJá ho mám a rozhodně se mi to zlepšilo od té doby co jsem si ho pořídila
Odpověď Renata | 3.9.2021 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Filtr do sprchyFakt? No tak to zní skvěle, tak to zkusím díky, ještě by mě zajímalo jak dlouho ten filtr vydrží? A máš přímo tenhle od Dionely?
Odpověď Lenka | 3.9.2021 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Filtr do sprchyCca tak rok, ale asi to záleží podle toho kde žiješ. A mám přímo tenhle :)
Odpověď Renata | 4.9.2021 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Filtr do sprchyJasně tak moc díky, už jsem ho objednala tak jsem na to zvědavá
Odpověď Lenka | 4.9.2021 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Filtr do sprchyNemáš vůbec za co, hlavně aby ti to pomohlo
Odpověď |