| Odstranění chloupků - diskuze na toto téma |
Zdravím, zajímalo by mě jakou zkušenost máte s odstraněním chloupků. Opravdu po absolvování jistého počtu sezení chloupky nerostou ? Linda | 30.8.2021 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odstranění chloupkůMně osobně stačilo 7 návštěv a musím zaťukat, že chloupky fakt nerostou :) Odpověď Hanka | 2.9.2021 17:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odstranění chloupkůTaky mám za sebou laserovou epilaci a chloupky přestávaly růst už po druhém ošetření, docela jsem koukala, že to má takový vliv. Jestli hledáte vhodnou kliniku, tak doporučuju tady tuto v Praze www.aetherclinic.com/treatment/laserove-odstraneni-chloupku/ Odpověď Mirka | 16.9.2021 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Odstranění chloupkůJe pravda, že šedivé chloupky to neodstraní ? Odpověď Hanka | 6.10.2021 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Odstranění chloupkůTak zrovna toto laserové ošetření šedivé chloupky odstraní. Mluvím z vlastní zkušenosti. Odpověď Mirka | 7.10.2021 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Odstranění chloupkůTak jsem dala na tebe a na Aether kliniku jsem se objednala, tak se těším až se chlupků zbavím. Kolik sezení mě tak čeká ? Odpověď |