| Nábytek - diskuze na toto téma |
Dobrý den, je tu někdo, kdo si nechával dělat obývací stěnu na zakázku a doporučil by mi na to firmu ?
Karolína | 18.8.2021 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | NábytekJá jsem si vybírala už hotovou, co má nábytek Mikulík v nabídce :) tak zkus mrknout jestli tě u nich něco nezaujme. Odpověď Evina | 6.9.2021 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NábytekOd mikulíka mám kuchyni a ty má teda perfektní. Neměla bych jedinou výtku https://www.nabytek-mikulik.cz/top-kuchyne Odpověď Mirka | 28.8.2021 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | NábytekS jakým dřevem pracují ? Jak dlouho si na ni čekala ? Odpověď Karolína | 29.8.2021 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NábytekTak to záleží jaký nábytek si vybereš :) stačí so projít co mají v nabídce :) těž možností je více Odpověď Denisa | 4.9.2021 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | NábytekKrásný nábytek dělá firma Jelínek, doporučuju se podívat na jejich stránky a návrhy ;) Odpověď Adéla | 5.9.2021 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NábytekS touto českou firmou mám taky výbornou zkušenost a ač jsem si teda z jejich návrhů nevybrala jelikož jsem měla v hlavě už návrh svůj, tak mi ho vypracovali a zrealizovali přesně podle mých představ, takže je také můžu doporučit www.jelinek.eu/vyroba-na-zakazku. Odpověď Alex | 22.9.2021 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NábytekNemáte od něj i matraci ? Přemýšlím jestli do té lamelové jít nebo ne. Odpověď Adéla | 7.10.2021 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: NábytekTím, že nám dělali postel a zmínili se i o matraci, tak jsme na jejich showroomu vybrali i matraci :) Odpověď |