| Chuť na sex po porodu - diskuze na toto téma |
Jak dlouho vám tak zhruba trvalo dostat zase chuť na sex po porodu? Je normální, že se ještě téměř rok po porodu nedostavila? Jana | 13.8.2021 09:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Chuť na sex po poroduRok a něco po porodu jsem měla s partnerem poprvé sex. Do té doby mi to přišlo nechutné a dostala jsem se k tomu jen díky práškům, které u žen zvyšují libido a chuť na sex. A to jen proto, že už mi bylo partnera opravdu líto. Odpověď Markéta | 16.8.2021 00:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Chuť na sex po poroduTakže před tím vůbec jste s ním neměla sex, až díky těm práškům jste na to dostala chuť, chápu to dobře? Odpověď Jana | 20.8.2021 01:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Chuť na sex po poroduNeměla, jak jsem psala, tak mi to prostě přišlo strašně nechutné. Když jsem si vzala poprvé prášek na zvýšení libida u žen www.supererekce.com/6-fly-pro-zeny , tak jsem z toho byla opravdu nadšená. Zase jsem se prostě udělala jako před tím a strašně jsem si to užila. Tak to mám teď pokaždé, když si prášek vezmu. Odpověď |