| Přírodní pleťová kosmetika - diskuze na toto téma |
Dobrý den, používáte někdo přírodní pleťovou kosmetiku? Jaká značka Vám vyhovuje? Simona | 12.8.2021 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní pleťová kosmetikaZdravím, já asi půl roku používám přírodní kosmetiku Urtekram a jsem hrozně spokojená. Je BIO, VEGAN a hrozně šetrná k pokožce a fakt mi sedí. Kupuju přípravky na vlasy, tělo i na pleť. Odpověď Klára | 14.8.2021 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní pleťová kosmetikaMoc díky, na kosmetiku se ráda někde podívám :) Kde ji kupujete, poradíte? Odpověď Simona | 21.8.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní pleťová kosmetikaMají svůj eshop na urtekram.cz Určitě budete s kosmetikou spokojená, mě moc vyhovuje. Odpověď Zuza | 31.8.2021 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní pleťová kosmetikaAhoj, taky používám kosmetiku Urtekram - mají super pasty, šampony i sprchové gely. Vše mají šetrné, BIO a VEGAN. Odpověď Nela | 30.9.2021 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní pleťová kosmetikaJá jsem moc spokojená s českou přírodní kosmetikou Nobilis tilia, je od základu přírodn a vyrábí se přímo u nás.
Odpověď Kami | 27.1.2022 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní pleťová kosmetikaSkvělá je česká kosmetika https://www.iuvenio.com/
Odpověď Terka | 29.1.2022 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní pleťová kosmetikaO tý jsem už slyšela, zaujalo mě to sérum, účinkuje hned?
Odpověď Kami | 30.1.2022 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní pleťová kosmetikaNo já to fakt cítila hned, to nano sérum jsem používala 7 dní a vyhladilo mi vrásky kolem očí, stáhlo póry, celou pleť jakoby vyplo a rozzářilo :)
Odpověď |