Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Zateplená garážová vrata

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  aYFJq   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zateplená garážová vrata - diskuze na toto téma
Hledal jste už někdo zateplená garážová vrata? Od koho si je nechat udělat? Dokážete mi poradit?

Roman | 25.8.2021 01:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zateplená garážová vrata
Jak velká vrata hledáte? Mám vyrobená garážová vrata na míru od výrobce, který dává do prostření části 4 cm PUR pěny, díky které jsou garážová vrata dobře zateplená.

Odpověď
Jirka | 27.8.2021 00:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zateplená garážová vrata
Který výrobce to prosím pěkně takhle dělá? Potřeboval bych právě nějaká taková zateplená vrata do garáže.

Odpověď
Roman | 27.8.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zateplená garážová vrata
Podívejte se na stránky výrobce vrat do garáže https://www.kruzik.cz/ Na stránkách najdete i kompletní složení vrat, kde uvidíte, že tam ty 4 cm pěny jsou.

Odpověď
Ema Rychlá | 21.8.2022 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zateplená garážová vrata
Mám ráda na zahradě pěkně pěstěný trávník, ale před garáží to byl velký problém, jelikož jak zapršelo zůstala tam stát voda a bahno. Soused měl podobný problém a jeho řešením byla www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/zatravnovaci-dlazba zatravňovací dlažba, která mě ihned zaujala svými odvodňovacími schopnostmi. Proto jsem si ji také nechala položit a benefitem je především to, že nenarušuje můj trávník.

Odpověď
Filip | 1.11.2022 07:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zateplená garážová vrata
Tyjo, do zateplení garáže bych se taky celkem rád pustil. Když už jsme u tohoto tématu, tak bych se rád na něco zeptal. Jaké řešení zateplení myslíte, že bude pro samostatnou garáž nejvhodnější? Já jsem se díval, že špatně nevypadají například ta od https://baumit.cz/reseni-kategorie/zateplovaci-systemy Nemáte někdo zkušenost? Díky mockrát. :)

Odpověď
Tom | 30.12.2023 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zateplená garážová vrata
Ahoj, chci se na něco zeptat. Mám takový problém s vjezdem do garáže. Je to v dost nepřehledném úseku a při vyjíždění je špatně vidět jestli po silnici náhodou nejede nějaké auto. Přemýšlel jsem, že by to mohlo vyřešit například panoramatické zrcadlo. Koukal jsem, že to mají tady https://www.dopravniznaceni.com/ ale je to docela drahé. Máte ještě nějaký jiný nápad jak tuto situaci řešit?

Odpověď
eva | 24.5.2024 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zateplená garážová vrata
I v našem případě jsme byli rádi že jsme si mohli koupit www.univers.cz/garazova-vrata/ garážová vrata a můžeme konečně vjíždět i tam, kde to dříve nešlo protože nešla vrata otevřít. Teď mám na mysli ta stará jako běžné dveře. Protože rolovací jdou najednou naprosto jednoduše na těžko dostupných místech i.

Odpověď
Dana | 24.7.2025 08:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zateplená garážová vrata
Zateplení fasády u dvoupatrového domu není žádná maličkost a musí se případně řešit právě i garážová vrata. Hledali jsme řešení, jak to zvládnout svépomocí bez drahých pronájmů. Nakonec jsme pořídili HAKI lešení přes https://www.hakileseni.cz/ a byla to skvělá investice. Skládání bylo překvapivě jednoduché a lešení bylo stabilní i v nerovném terénu. Ocenila jsem i možnost přizpůsobit si výšku podle potřeby. Po dokončení zateplení jsme lešení složili a bez problémů uložili do kůlny. Máme ho teď připravené na další práce, které nás v budoucnu čekají. HAKI se vyplatí každému, kdo ví, že údržba domu nikdy nekončí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné