| Knížka před spaním - diskuze na toto téma |
Jakou knihu čtete dětem před spaním? mají nějaké oblíbené, nebo je jim jedno co čtete? Lenka | 11.5.2017 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka před spanímZrovna teď máme s dětmi rozečtenou tuto knížku www.egmont.cz/kraska-a-zvire-12/, je moc pěkně napsaná pro děti Odpověď Pavlína | 14.5.2017 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Knížka před spanímTo je moc pěkná knížka, já jsem ji také četla dětem, všeobecně egmont má velice pěknou beletrii pro děti Odpověď Hanz | 16.5.2017 16:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Knížka před spanímJsem ji dnes sháněl po městě a nikde ji nemaj, tak jsem nakonec našel na albatrosmedia.cz Odpověď Jana | 19.8.2021 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka před spanímMomentálně máme rozečtenou knížku Příběhy pro holky, které se nebojí být vyjímečné a to se dcerká líbí a mně upřímně taky, je dobře čtivá, inspirativní a poučné.
Odpověď Lenka | 21.8.2021 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Knížka před spanímOd koho tady ta knížka je ? :)
Odpověď Jana | 23.8.2021 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Knížka před spanímJe to knížka od Ellamax, mají eshop, kde mají na výběr víc těch knížek :)
Odpověď |