| IVF - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, měla bych dotaz. Je tu maminka, co byla na IVF? Kde jste na něm byly? A jak jste byly spokojeny? A povedlo se na první pokus?
Denisa | 30.8.2021 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFSestra byla na IVF na snad nejznámější a nejúspěšnější klinice u nás, a to ve Zlíně www.ivf-zlin.cz kde se jí povedlo otěhotnět hned na první pokus, tak jsme z toho měli všichni obrovskou radost :) Odpověď Denisa | 5.10.2021 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFAhoj, já teda musím jen souhlasit. IVF Klinika Zlín jsou profíci. Jsou tam hodní, šikovní a hlavně milí. Já tam byla spokojená maximálně. Doporučuju. Určitě se zadaří :) Odpověď Vanda | 2.11.2021 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFAhoj, jak to u nich probíhá? První kontakt přes telefon? :) Odpověď Soňa | 3.12.2021 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFNapiš jim a oni se ti ozvou. Čili ano, objednání přes telefon :) Odpověď Emili | 3.1.2022 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVFA jak je to v této pandemické době? Jedou normálně nebo mají nějaká omezení? Odpověď Michaela | 2.2.2022 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IVFAhoj, tady k tomu najdeš info https://www.ivf-zlin.cz/ :) Jinak já jsem tam byla nedávno a přišlo mi všechno v pohodě. Ale zavolej si tam, oni ti k tomu řeknou víc :) Odpověď Simča | 2.3.2022 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFAhoj holky, máte třeba srovnání té IVF kliniky Zlín s jinými repro klinikami? Jako myslím tím, zda jste na umělku byly i jinde... Díky moc. Odpověď Atka | 28.3.2022 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFAhoj, ano ano, já jsem byla na dvou jiných před tím. Trápila jsem se docela dlouho. Až po 4 letech snažení mi pomohli až na té IVF klinice Zlín. Já na ni nedám dopustit, jsou tam super. Fakt je doporučuju dál. Odpověď Lajka | 1.5.2022 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVFJe, no tak to je bezvadný! Oni jsou tam profíci. Já jsem tam taky byla, ale musím říct, že jsem měla štěstí, u nás se zadařilo hned na první pokus :) Odpověď Yvett | 28.5.2022 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFJe, tak to máš super. My jsme zkusili už tři klniky, snažíme se několik let a nic :( Ale na tu IVF kliniku Zlín jsem slyšela opravdu hodně pozitivních zpráv, tak se domluvím s manželem a zkusíme se objednat tam. Jaká je tam čekací doba? Odpověď Káťa | 1.7.2022 07:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFTy jo, tři kliniky? To je síla teda :( Tak aspoň, že se vám na té IVF klinice Zlín zadařilo :) Jak jste na ni přišli? Doporučení? Odpověď Yvett | 28.7.2022 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFTři kliniky? To je ještě dobrý. Mám kámošku, které se zadařilo až na páté klinice. Snažila se 6 let, ale nakonec se povedlo. A musím teda říct, že se povedlo až na klinice https://www.ivf-zlin.cz/. Ta klinika je skvělá. Odpověď |