Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - IVF

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kFcSG   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
IVF - diskuze na toto téma
Ahojky holky, měla bych dotaz. Je tu maminka, co byla na IVF? Kde jste na něm byly? A jak jste byly spokojeny? A povedlo se na první pokus?

Denisa | 30.8.2021 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Sestra byla na IVF na snad nejznámější a nejúspěšnější klinice u nás, a to ve Zlíně www.ivf-zlin.cz kde se jí povedlo otěhotnět hned na první pokus, tak jsme z toho měli všichni obrovskou radost :)

Odpověď
Denisa | 5.10.2021 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: IVF
Ahoj, já teda musím jen souhlasit. IVF Klinika Zlín jsou profíci. Jsou tam hodní, šikovní a hlavně milí. Já tam byla spokojená maximálně. Doporučuju. Určitě se zadaří :)

Odpověď
Vanda | 2.11.2021 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Ahoj, jak to u nich probíhá? První kontakt přes telefon? :)

Odpověď
Soňa | 3.12.2021 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Napiš jim a oni se ti ozvou. Čili ano, objednání přes telefon :)

Odpověď
Emili | 3.1.2022 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: IVF
A jak je to v této pandemické době? Jedou normálně nebo mají nějaká omezení?

Odpověď
Michaela | 2.2.2022 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: IVF
Ahoj, tady k tomu najdeš info https://www.ivf-zlin.cz/ :) Jinak já jsem tam byla nedávno a přišlo mi všechno v pohodě. Ale zavolej si tam, oni ti k tomu řeknou víc :)

Odpověď
Simča | 2.3.2022 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Ahoj holky, máte třeba srovnání té IVF kliniky Zlín s jinými repro klinikami? Jako myslím tím, zda jste na umělku byly i jinde... Díky moc.

Odpověď
Atka | 28.3.2022 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, ano ano, já jsem byla na dvou jiných před tím. Trápila jsem se docela dlouho. Až po 4 letech snažení mi pomohli až na té IVF klinice Zlín. Já na ni nedám dopustit, jsou tam super. Fakt je doporučuju dál.

Odpověď
Lajka | 1.5.2022 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: IVF
Je, no tak to je bezvadný! Oni jsou tam profíci. Já jsem tam taky byla, ale musím říct, že jsem měla štěstí, u nás se zadařilo hned na první pokus :)

Odpověď
Yvett | 28.5.2022 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Je, tak to máš super. My jsme zkusili už tři klniky, snažíme se několik let a nic :( Ale na tu IVF kliniku Zlín jsem slyšela opravdu hodně pozitivních zpráv, tak se domluvím s manželem a zkusíme se objednat tam. Jaká je tam čekací doba?

Odpověď
Káťa | 1.7.2022 07:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty jo, tři kliniky? To je síla teda :( Tak aspoň, že se vám na té IVF klinice Zlín zadařilo :) Jak jste na ni přišli? Doporučení?

Odpověď
Yvett | 28.7.2022 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Tři kliniky? To je ještě dobrý. Mám kámošku, které se zadařilo až na páté klinice. Snažila se 6 let, ale nakonec se povedlo. A musím teda říct, že se povedlo až na klinice https://www.ivf-zlin.cz/. Ta klinika je skvělá.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné