| Kvalitní kosmetika - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, chci se zeptat. Pro ségru k narozkám bych ráda koupila kvalitní pleťovou kosmetiku. Jako nemyslím nějaký pleťový rádoby dobrý pleťový masky... Jaká se vám osvědčila? Fakt budu ráda za tipy. Jako nějakou z drogerky a podobně fakt nechci... Ona má hodně problematickou pleť a teď po těch rouškách... no, škoda mluvit.
Linda | 1.9.2021 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaCo jí spíš dát poukaz na kosmetiku, kde jí kosmetička s kosmetikou poradí ? :) Odpověď Erika | 16.9.2021 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaPhilip Martin´s má kvalitní pleťovou kosmetiku a nejen tu :)
Odpověď Andrejka | 19.9.2021 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kosmetikaAha a kde bych se tady o té značce dozvěděla víc ?
Odpověď Rita | 13.9.2021 13:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaPokud chceš át opravdu kvalitní kosmetiku, pak doporučuju českou kosmetiku https://www.iuvenio.com/. Ta je super. Já jsem taky s kometikou i s pletí bojovala a nakonec jsem objevila tuhle kosmetiku. A ta je super, zbožňuju ji. Je senzační, šetrná a hlavně fakt pomáhá. Na péči je super. Odpověď Beata | 17.10.2021 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaTak to zní skvěle. To iuvenio bych moc ráda zkusila. Mají oni nějaké vzorečky na zkoušeku? Odpověď Radka | 4.12.2021 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaHolky dokážete mi prosím říct, jak mám poznat kvalitní kosmetiku od té nekvalitní? Třeba co se týče kosmetiky na vlasy? Několikrát jsem si kupovala šampony, které mají vlasy vyživovat, ale mě přijdou pořád stejné... nejsem tedy moc spokojena. Odpověď Marcela | 7.12.2021 15:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaOno to také hodně záleží na tom, jestli na to šampon stačí... Někdy je totiž potřeba používat i pravidelněji vyživující masku na vlasy, který dokáže vlasy probudit. Já jsem třeba měla opravdu strašné vlasy, ale díky kvalitnímu šamponu a masce na vlasy se mi to podařilo napravit. Odpověď Radka | 8.12.2021 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kosmetikaJaký šampon a vlasovou masku jste začala používat? A tu masku na vlasy, jak často? Odpověď Marcela | 13.12.2021 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní kosmetikaKupuji si vyživující masku a šampon od https://www.vvitrina.cz/cs/33_sessio Co jsem u nich koupila, tak jsem byla vždy opravdu spokojená. Odpověď Anna | 23.4.2023 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaJá ráda nakupuji na notino, kupuji tam kosmetiku i parfémy. Odpověď Koska | 26.4.2023 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaJsi s jejich službami spokojená? Jak dlouho trvá dodání? Odpověď Anna | 27.4.2023 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kosmetikaJá si nechávám do jejich prodejny v Brně, protože ji mám kousek. Ale jinak jde poslat službami a dodání je klasicky dlouhé. Odpověď Koska | 1.5.2023 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní kosmetikaJá vyzkouším něco objednat. Parfém by se asi hodil koupit před létem, mají jich dost v akci. Odpověď |