| Pleť - diskuze na toto téma |
Chtěla bych se prosím zeptat a taky se nechat tak trochu inspirovat. Jak pečujete o svou pleť? Co vše používáte? A berete třeba i nějaké doplňky? Adéla | 10.9.2021 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťOsvědčilo se mi používat přírodní kosmetiku. Ač jsem si to nemyslela, tak to udělá opravdu hodně, že neobsahuje chemii.
Odpověď Míša | 16.9.2021 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PleťS jakou značkou máš tak dobrou zkušenost ?
Odpověď Adéla | 19.9.2021 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PleťObjednávám si už nějakou dobu přes hairshop.cz přípravky na pleť od značky Philip Martin´s a opravdu doporučuju :)
Odpověď Ewa | 16.9.2021 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťAhoj, já si na péči o pleť fakt dost potrpím. Takže kupuju kvalitu a je mi prakticky jedno, kolik za tu péči dám. Nejlepší zkušenost mám s komestikou https://www.iuvenio.com/. Ta je výborná. Odpověď Kacula | 17.10.2021 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťAhojky :) Holky, kosmetiku teď aktuálně hledám jako vánočí dárek. Na iuvenio jsem se dívala a vypadá senzačně. Nevíte, zda budou mít nějaké vánoční balíčky? Odpověď |