Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Bolest hlavy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  aOeQB   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bolest hlavy - diskuze na toto téma
Achjo, mám docela problém... Docela často trpím bolestmi hlavy. Už nevím, co s tím. Jako nějakej prášek ok, ale je to na chvíli. Ještě týž den nebo další se to opakuje. A pořád do sebe něco cpát, to taky nechci. Máte tip, co přírodního by mi mohlo pomoct prosím?

Denny | 31.8.2021 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest hlavy
Taky jsem na to trpěla. A bylo to strašný. Kolikrát jsem trávila dny jen doma, nemohla jsem ani ven. Vadilo mi světlo, hluk. hrůza. Zkusila jsem všechno, a nic. Jak říkáš, jen na chvíli. Pak jsem ale zkusila heiricium https://www.nustore.cz/hericium-extract-100-kapsli-nupreme/ a pomohlo to! Tak zkus to!

Odpověď
Barbora | 10.3.2024 08:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bolest hlavy
Mě bolela hodně hlava v práci. Byla tam špatná akustika a než proběhlo měření akustiky, které nám udělali z https://www.avtg.cz/mereni-akustiky-mistnosti/ , tak mi nikdo nevěřil, že mě bolí hlava z toho, jak je tu špatná akustika a všechny zvuky se tu strašně rozléhají. Teď už je to dobré, když se akustika zlepšila, ale nebýt měření, tak by zůstalo všechno jako dřív.

Odpověď
Gabča | 13.9.2021 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest hlavy
Jak se to heiricium užívá? A je to na dlouhodobé užívání? A po jaké době jsi cítila úlevu?

Odpověď
Koralina | 26.9.2021 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak ono to heiricium má více účinků, takže já ho teda rozhodně beru dlouhodobě a pravidelně. No a pomáhá mi. Hele, docela rychle musím říct :)

Odpověď
Elza | 27.10.2021 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bolest hlavy
Je, tak to je super holky. To jsem moc ráda, že jsem tady na tuto diskuzi narazila. Já tou bolestí docela trpím. Dokonce světloplachost, no, prostě nic příjemnýho. Na ten nustore.cz musím mrknout. Děkuji za tip.

Odpověď
Ivanka | 5.10.2021 12:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest hlavy
Na bolest hlavy mi asi nejvíce pomáhá, když si někam zajdu na dobré jídlo. A nebo co víc, když si jdu něco uvařit. Nedávno mi manžel nadával, že jsem už dlouho neuvařila www.mlsnavarecka.cz/cevabcici-na-plechu-v-troube/ Říkala jsem mu, že jakmile si nebudeme chtít užívat a mě bude bolet hlava, tak zajedu nějaké ingredience koupit do obchodu a mohu to uvařit. Byl nadšený.

Odpověď
Galetta | 16.5.2025 08:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ono to fakt může být tím, že je v domě a místnosti špatná akustika. Zkuste to měření akustiky a pak doporučím i tlumič hluku od https://www.stavoklima.cz/protihlukove-vyrobky/tlumice-hluku/ :) Taky občas trpím na migrény a jako to, že si prostě udělám místnost, kde bude ticho a klídek, tak to je snad nejlepší lék.

Odpověď
Jiřka | 5.10.2021 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest hlavy
Pokud si potrpíš na přírodní produkty, pak ti doporučím kouknout na beautybio. Mají tam přírodní šťávy. Mě pomáhají moc.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné