| Erotický dárek pro partnera - diskuze na toto téma |
Zdravím, potřebovala bych poradit ohledně dárku pro partnera. Přemýšlím jestli mu koupit přímo umělou vagínu nebo spíš něco jiného ? Míša | 25.7.2022 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek pro partneraTo radši kup něco, co využijete oba. Já třeba nakupuji podobné hračky na www.e-kondomy.cz Odpověď Zuzka | 26.7.2022 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotický dárek pro partneraNo mě to přijde divné, ať si podobnou věc koupí sám, ale jako partnerka bych koupila něco, co si užijeme oba. Odpověď Denisa | 2.11.2022 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotický dárek pro partneraJak oba? To jsou i společné hračky? Odpověď Zuzka | 19.11.2022 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Erotický dárek pro partneraNo jasně :) dělají dobře jak tobě, tak i chlapovi a je to fakt zážitek. Používáme ji při každém sexu. Odpověď Anna | 30.11.2022 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Erotický dárek pro partneraJá jsem na tohle nikdy moc nebyla, ale koupila jsem si malý vibrátor a musím říct, že jsem změnila názor. Odpověď Andrea | 11.12.2022 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Erotický dárek pro partneraMy teda při každém sexu nepoužíváme. Jen občas použijeme vibrátor nebo womanizer, který jsem koupila na e-kondomy. Odpověď Anna | 18.12.2022 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Erotický dárek pro partneraWomanizer neznám, ten jak funguje? Odpověď Andrea | 23.12.2022 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erotický dárek pro partneraNa základně podtlaku, dostane tě do varu hodně rychle. Odpověď Anna | 26.12.2022 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erotický dárek pro partneraTo by mě zajímalo, jak to funguje, asi si ho objednám. Odpověď Klára | 30.7.2023 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek pro partneraRozhodla jsem se pro labioplastiku, na kterou jsem se objednala na internetových stránkách https://www.labioplastika-praha.cz/. Měla jsem již dlouhou dobu problém s tvarem stydkých pysků, ale bála jsem se, že se bude jednat o velkou operaci. Zákrok byl úspěšný a z výsledku jsem nadšená, jelikož to je veliká změna. Cítím se pohodlně a komfortně. Odpověď |