| Liposukce - diskuze na toto téma |
Holky, jak se tváříte na liposukci? Já o ní opravdu hodně intenzivně a vážně uvažuju. Ale ráda bych laserem. Máte tip na kliniku? Byla jste některá? Kde jste byly spokojené? Pavla | 5.10.2021 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | LiposukceJá jsem si myslela, že na to nikdy nepůjdu, ale musím říct, že čím dál víc o této variantě uvažuju. Taky budu ráda za info co a jak :) Odpověď Janna | 7.11.2021 01:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: LiposukceTaké pořád zvažuji zda jít nebo ne... Nenašla by se tu paní nebo slečna, která by měla s liposukcí zkušenost? Odpověď Lucie | 8.11.2021 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: LiposukceMám s liposukcí zkušenost a jsem s tímto zákrokem opravdu hodně, ale hodně spokojená. Vybrala jsem si totiž kliniku, kde dělají liposukci pomocí vodního paprsku. Je to pro tělo mnohem lepší metoda, než klasická forma liposukce, která je po zákroku dlouho bolestivá. Odpověď Janna | 10.11.2021 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: LiposukceLiposukci pomocí vodního paprsku? Jak to funguje prosím? Dá se o tom někde zjistit něco víc? Odpověď Lucie | 12.11.2021 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: LiposukceJá jsem to také nevěděla, než jsem tam šla. Je to však velmi šetrné k tělu, podívejte se na stránky kliniky, kde jsem na tom byla https://www.perfectclinic.cz/novinky/tvarovani-tela-vodnim-paprskem/ Za sebe to mohu opravdu doporučit, protože si můžete nechat bezbolestně vytvarovat svoje tělo. Odpověď |