Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Liposukce

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  VscNu   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Liposukce - diskuze na toto téma
Holky, jak se tváříte na liposukci? Já o ní opravdu hodně intenzivně a vážně uvažuju. Ale ráda bych laserem. Máte tip na kliniku? Byla jste některá? Kde jste byly spokojené?

Pavla | 5.10.2021 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Liposukce
Já jsem si myslela, že na to nikdy nepůjdu, ale musím říct, že čím dál víc o této variantě uvažuju. Taky budu ráda za info co a jak :)

Odpověď
Janna | 7.11.2021 01:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Liposukce
Také pořád zvažuji zda jít nebo ne... Nenašla by se tu paní nebo slečna, která by měla s liposukcí zkušenost?

Odpověď
Lucie | 8.11.2021 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Liposukce
Mám s liposukcí zkušenost a jsem s tímto zákrokem opravdu hodně, ale hodně spokojená. Vybrala jsem si totiž kliniku, kde dělají liposukci pomocí vodního paprsku. Je to pro tělo mnohem lepší metoda, než klasická forma liposukce, která je po zákroku dlouho bolestivá.

Odpověď
Janna | 10.11.2021 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Liposukce
Liposukci pomocí vodního paprsku? Jak to funguje prosím? Dá se o tom někde zjistit něco víc?

Odpověď
Lucie | 12.11.2021 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Liposukce
Já jsem to také nevěděla, než jsem tam šla. Je to však velmi šetrné k tělu, podívejte se na stránky kliniky, kde jsem na tom byla https://www.perfectclinic.cz/novinky/tvarovani-tela-vodnim-paprskem/ Za sebe to mohu opravdu doporučit, protože si můžete nechat bezbolestně vytvarovat svoje tělo.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné