| Dětské chytré hodinky - výběr - diskuze na toto téma |
Pomůžete mi prosím vybrat dětské chytré hodinky? Chtěla bych udělat radost synovi, který si je už opravdu dlouho přeje. Aneta | 8.9.2021 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské chytré hodinky - výběrProstřednictvím dětských chytrých hodinek můžete sledovat, kde se právě Vaše dítě nachází a kde se nacházelo v minulosti a to je super, kupovala jsem je pro dceru, když měla začít chodit sama do školy. Odpověď Jana | 15.9.2021 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské chytré hodinky - výběrA to jsou tedy klasické chytré hodinky, které mají navíc tuto funkci? Odpověď Aneta | 20.9.2021 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětské chytré hodinky - výběrJsou to jakoby klasické chytré hodinky, které mají navíc funkci hlídání polohy dítěte https://www.1obchod.com/134-detske-smart-hodinky.html Perfektní věc pro hlídání dětí jen za dva tisíce. Hodinky navíc mají opravdu výdrž na jedno nabití baterie. Odpověď Jana | 4.4.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské chytré hodinky - výběrJak přesně vlastně takové dětské hodinky fungují? Dá se z nich případně i volat? Odpověď Petra | 6.4.2022 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské chytré hodinky - výběrKoupila jsem dětské chytré hodinky s možností lokace pro dceru. Pořídila jsem je jen za 2 tisíce. Do hodinek vložíte malou sim kartu a díky tomu se může přes hodinky i telefonovat. Je k nim mobilní aplikace, na které můžete sledovat polohu hodinek, tedy i dítěte, když má hodinky u sebe. U hodinek lze sledovat mimo aktuální polohy i historie trasy hodinek. Odpověď Jana | 8.4.2022 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětské chytré hodinky - výběrPokud jste ty hodinky pořídila jen za 2 tisíce tak je to super. Kde jste je koupila? Jaký modle hodinek jste vlastně vybrala? Odpověď Petra | 10.4.2022 14:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dětské chytré hodinky - výběrKoupila jsem chytré hodinky https://www.lokatech.cz/detske-hodinky-s-gps-lokatorem Mají je na výběr ve 3 barvách. Jsou opravdu pěkné a na ovládání pro dítě jednoduché. Po objednání jsem je měla rychle doma. Hlavní je, že z nich má i dcera radost. Odpověď |