Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Simulátor sexu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  jOWTw   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Simulátor sexu - diskuze na toto téma
Holky, jak jste na tom se sexem? Jako myslím tím, zda játe rády orální sex...? Já vím, je to choulostivé, ale na netu jsem našla simulátory orální sexu - https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/simulatory-oralniho-sexu Já ho miluju a tohle by moho být příjemné zpestření. Nemáte některá s tímto zkušenosti? Jaké to je?

Milena | 3.12.2021 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Simulátor sexu
Simulátor orálního sexu je super. Mám přímo tento a jako fakt je super. Pokud nad ním uvažuješ, doporučuju koupit :)

Odpověď
Elza | 29.12.2021 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Simulátor sexu
Ahoj :) Koukala jsem na tu nabídku e-kondomy a oni mají docela dost širokou nabídku lubrikantů. Zkoušeli jste je? Jaký byste doporučili zkusit?

Odpověď
Valinka | 2.1.2022 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Simulátor sexu
Jojo, ty lubrikanty od e-kondomy zbožňuju. Kupujeme ochcené a také si kupuju ten na zúžení vaginy. Je to třeba a on krásně pomáhá.

Odpověď
Viktor | 2.2.2022 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Simulátor sexu
Tak jsem se na e-kondomy dívala a těchto lubrikantů tam mají teda dost. Jaký sis přímo vybrala ty?

Odpověď
Jiřka | 3.2.2022 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My milujeme orální sex, takže vybíráme hlavně ze sekce lubrikantů pro orální sex https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-oralni-sex :)

Odpověď
Zuzana | 4.3.2022 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No, lubrikant pro orál jsem hledala dlouho... Ale kde měli, tak nabídka nic moc. Koukám ale na ty e-kondomy a nabídka teda super. Zkusím. Jaké jste zkoušeli vy?

Odpověď
Pralinka | 28.3.2022 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Simulátor sexu
Z e-kondomy si kupuju tento https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/stimulacni-gely-pro-zeny/intimate-earth-gentle-clitoral-stimulating-gel-30ml. Je to stimulační lubrikant a sex s ním je naprosto parádní.

Odpověď
Gabča | 3.5.2022 07:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky, na tom e-kondomy mají tanga s mini vibrátorem. Docela uvažuju, že si je pořídit. Máte s nimi některá zkušenost?

Odpověď
Tonka | 2.6.2022 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, o nich jsem teda neslyšela, ale musím na ně na ty e-kondomy mrknout. Moc ráda bych je zkusila, jen co o nich píšeš :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné