Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Tenisky

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  CSDaO   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Tenisky - diskuze na toto téma
Holky, jak nosíte tenisky? Jaké se vám nejvíc osvědčily, jako myslím, jaké jsou nejvíc pohodlné? Nazouváky, na tkanicky, na sucháč? A co conevrsky? Nosíte? Jsou to pohodlné boty?

Lola | 5.10.2021 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tenisky
Ahojky, když jsme u toho pohodlí... mě by zajímalo, jaké kupujete leginy? Nebo teda spíš kde? Mají někde nabídku hezkých legin? Na sport, ale i na volný čas? :)

Odpověď
Eliška | 31.10.2021 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tenisky
Ahoj, podle svojí zkušenosti doporučuju kouknout na https://cs.dragonflybrand.com/. Mají moc hezké leginy. Jsou i elegantní, sportovní a hlavně kvalitní. A to je třeba to, co já od legín očekávám :)

Odpověď
Tonka | 4.11.2021 07:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tenisky
Já jsem teď nedávno docela dost nakoupila na different shop. Tam ta jejich nabídka byla super :) Hlavně mají faaakt hodně věcí a ta sportovní moda je tam fakt na výběr :)

Odpověď
Vero | 23.12.2025 01:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tenisky
Taky řeším, jestli jsou lepší nazouváky nebo klasika na tkaničky. Já mám úzkou patu, takže bez tkaniček mi noha plave a po hodině mě bolí klenba. Naopak sucháč mi přijde fajn do města, když člověk pořád někde zouvá. Converse mi sedí jen na krátko, jsou moc tvrdé. Teď pokukuju po lehčích kouscích na https://www.sportovna.cz/boty/under-armour/ – máte někdo tip na model, co netlačí nárt?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné