| Lavyl Nose - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte někdo vyzkoušený sprej na rýmu Lavyl Nose od Lavycosmetics? Je dobrý? Simona | 5.9.2021 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lavyl NoseAhoj, sprej je super! Mě vyhovuje na alergickou rýmu a dětem zabírá na klasickou rýmu. Odpověď Karolína | 5.9.2021 14:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lavyl NoseKde bych se o něm dozvěděla víc ? Mají ho normálně v lékárně ? Odpověď Simona | 9.9.2021 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Lavyl NoseV lékárně ho nejspíš neseženete, já ho objednávám tady https://www.lavycosmetics.com/lavyl-nose-30-ml-322 Odpověď Karolína | 16.9.2021 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Lavyl NoseNemáte vyzkoušený i ten Lavyl tu sanitku ? Zajímalo by mě na co všechno jste ho měli možnost použít ? Odpověď Simona | 23.9.2021 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Lavyl NoseKoupila jsem ho hlavně kvůli dětem na odřeniny, ale na co jsem ho ještě použila, tak je ekzém co se mi znovu objevil a na ten mi to taky zabralo. Odpověď Zuzana | 25.9.2021 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Lavyl NoseHolky, tak ho mám doma a je super! Pomáhá a okamžitě ulevuje, zamě je to nejlepší sprej, co jsem kdy měla :) Odpověď |