| Kde objednat cyklosedačku? - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte dobrý eshop, kde bych mohla objednat cyklosedačku? Nemáte zkušenost? Zdenka | 5.9.2021 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde objednat cyklosedačku?Ahoj, já jsem nedávno objednávala značku POLISPORT Bilby Junior z eshopu Cyklomania a spokojenost. E-shop super komunikoval a sedačku jsme měli doma fakt rychle. Navíc je super, jednoduše se montuje a je bezpečná. Odpověď Jarka | 8.9.2021 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde objednat cyklosedačku?Děkuji za tip! Poslala byste mi prosím ještě přesný odkaz, sedaček na kolo mají na Cyklomania několik. Odpověď Zdenka | 11.9.2021 06:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde objednat cyklosedačku?Ano, není problém :) Máme tuto sedačku na kolo https://www.cyklomania.cz/prodej/Detska-sedacka-POLISPORT-Bilby-Junior-predni Mám ji vepředu, vyhovuje mi, že dcerku vidím a mám ji celou dobu jízdy pod kontrolou. Odpověď Jarka | 19.9.2021 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kde objednat cyklosedačku?Moc díky, hned jsem si sedačku objednala, vypadá fakt super a je i bezpečná. Odpověď Michal | 16.9.2021 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde objednat cyklosedačku?My jsme kupovali sedačku na https://slevovykupon.net/ :) Díky slevě vyšla docela levně a navíc byla dost kvalitní. Ostatně kvalita a bezpečnost pro nás bylo hlavní kritérium, po ceně jsme šli pak už jen jako po vedlejším faktoru. Ale na druhou stranu, nikomu se nechce dávat zbytečně moc peněz za něco, co vytáhnete párkrát do roka. Nejsme totiž s manželkou nějací velcí cyklisti, ale vyjedeme si jen tak rekreačně. :) Odpověď Kája | 20.9.2021 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde objednat cyklosedačku?Kde by jste mi doporučily mít umístěnou sedačku ? Odpověď Zdeňka | 25.9.2021 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde objednat cyklosedačku?Záleží na dítěti, mně dcera do řízení nezasahuje, takže mám sedačku vepředu. Jestli ji budeš objednávat, tak doporučuju přes cyklomanii, kde máš pak i levnější helmu pro dítě a chrániče. Odpověď |