Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Oleje pro studenou kuchyni

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  PtUQ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Oleje pro studenou kuchyni - diskuze na toto téma
Zdravím, poradíte prosím kde bych sehnala dobré oleje do salátu? Jaké máte rádi oleje do studené kuchyně Vy?

Tereza | 5.9.2021 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oleje pro studenou kuchyni
Dobrý den, já jsem si oblíbila oleje od bohemiaolej.cz Mají je v RAW kvalitě a chuťově jsou vynikající!

Odpověď
Alice | 8.9.2021 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Oleje pro studenou kuchyni
Souhlasím, taky nakupuju oleje na Bohemia Olej, mají je vynikající, určitě je zkuste.

Odpověď
Luiza | 11.9.2021 07:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Oleje pro studenou kuchyni
Holky díky za inspiraci, mají teda velký výběr olejů, to jsem ani nevěděla, že někde mají :) Navíc je to česká značka, takže určitě si pár olejů i proteinů objednám.

Odpověď
Zlatka | 19.9.2021 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Oleje pro studenou kuchyni
Ahoj, taky si nějaký dobrý olej objednám a vyzkouším :) Četla jsem dobré recenze i na jiných diskuzích.

Odpověď
Míša | 29.3.2023 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Oleje pro studenou kuchyni
Přesně jak tady píšete, i my už jsme přestali v tak velkém množství používat olej na vaření. Říkáte si čím je to způsobené? Tak především tím že jsme se hodně poučili z toho jak dobré titanové nádobí máme používat. Kdyby to někoho zajímalo, napište.

Odpověď
Ema Rychlá | 30.3.2023 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Oleje pro studenou kuchyni
Já bych ráda věděla co prosím používáte. My máme ještě staré hrnce od naší babičky, která nám je dala ke svatbě, ale to už není ono. POtřebujeme jít s dobou, dáš nám tedy prosím tip kde něco za rozumný peníz sehnat?

Odpověď
Míša | 30.3.2023 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Oleje pro studenou kuchyni
No samo sebou že ti ráda pomůžu. My si brali titanové hrnce z www.zgastro.cz a nemůžeme si na nic stěžovat. Celkově ta objednávka byla velmi rychle vyřízená a já mohla zkoušet vařit hned myslím po víkendu. Nejraději děláme různé omáčky a nebo jenom prostě plátek masa. To nám hodně chutná.

Odpověď
Ema Rychlá | 30.3.2023 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Oleje pro studenou kuchyni
Nesmírně ti děkuji za to že ses se mnou takto podělila. Já sama si pamatuji jak náročné to pro mě kdysi bylo, vybírat třeba nádobí a také weby, odkud budu objednávat. Je to stejné jako zařizování nábytku, to se vám také do ničeho nechce a chcete mít vše nachystané jako na podnose.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné