| Vysavač - diskuze na toto téma |
Jaký bezšňůrý vysavač by jste mi doporučily ? :) Sofie | 27.9.2021 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | VysavačAhoj, my máme robotický vysavač. Nad tím jsi neuvažovala? Odpověď Jarka | 2.10.2021 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VysavačRobotický vysavač je super. Já jsem nad ním uvažovala dlouho, ale nakonec jsem si ho pořídila. Hledala jsem nejlepší ceny a nakonec jsem našla na Okay. A tam měli nejlepší výběr, zboží skladem. Takže jsem koupila tam a spokojenost. No a hlavně jsem ho měla doma do tří dnů. Odpověď Betka | 3.10.2021 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | VysavačNa tom shopu nakupuju často. Nikdy jsem nebyla sklamaná. Mají zboží skladem, takže na něj nečekám jak trubka :) To mi vyhovuje. Vždycky jsem měla zboží doma do tří dnů :) Odpověď Betka | 7.10.2021 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | VysavačJojo, souhlas. Musím za sebe říct, že když kupuju elektro, tak jdu vždycky do okay. Nebo na stránky. Je to jedno, prostě jsem s nákupem tam byla vždycky spokojená. Odpověď Simča | 17.10.2021 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | VysavačTak zrovna minulý týden jsem tam nakoupila. A spokojenost. Zboží mi dorazilo v pořádku (nečekala jsem nic jiného). Dorazilo včas (to jsem byla překvapená, vzhledem k problémům, které se na netu zmiňují). Ale já jsem byla spokojená. Odpověď Ferda | 24.11.2021 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | VysavačJá jsem si tam taky vybrala vysavač. A musím říct, že v porovnání s konkurencí jsou ty služby u Okay prostě nesrovnatelně lepší. Cena, zboží skladem :) Odpověď Milka | 25.11.2021 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VysavačJojo, okay je super shop. Jaký ten vysavač jsi tam kupovala? Měli ho skladem, nebo jsi na něj čekala? Odpověď Atka | 21.12.2021 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VysavačTen, co jsem si vybrala, tak byl skladem. Ale jako u toho Okay mají většinu věcí skladem, takže tam není problém :) Odpověď Jarka | 30.12.2022 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | VysavačChápu, že se snažíte si sehnat vysavač bez přívodu elektrického kabelu, který se při úklidu plete. Já jsem si proto pořídila robotický vysavač, jelikož ten mi uklidí celý dům, než se vrátím domů z práce. Jsem s ním velice spokojená, a ještě mi ušetří spoustu času, který mohu věnovat něčemu jinému. Proto jsem si pořídila i <a href="https://www.robotprofi.cz/">robotickou sekačku</a>,která mi poseká zahradu a já mohu v klidu relaxovat po práci s kávou v ruce. Odpověď |