| interiér auta- mytí - diskuze na toto téma |
Prosím pěkně, jak mám naleštit vnitřek auta, aby to vypadalo dobře k prodeji? Viktor | 20.9.2021 02:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | interiér auta- mytíDříve jsem dělal ve velkém autobazaru. Měl jsem jako mladý kluk strašně rád auta, takže to pro mne byla práce snů. Tam jsem měl na starosti přípravu aut k prodeji. Dříve jsem si myslel, že je úplně jedno, jaký člověk koupí šampon nebo jaký přípravek na leštění palubní desky použije. To je však omyl, když koupíte kvalitní přípravy, tak je práce minimální a výsledek neskutečný.
Odpověď Veronika | 22.9.2021 02:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: interiér auta- mytíMůžete mi tedy prosím poradit, co si na kvalitní vyčištění auta pořídit?
Odpověď Viktor | 24.9.2021 03:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: interiér auta- mytíZkoušelo se tam více přípravků, ale vím, že potom už to zůstalo jen u značky GS27, se kterou jsem měl auto vyčištěné za polovinu času a vždy odcházelo opravdu jako kdyby právě sjelo z výrobní linky. Přípravky nechávají auto navíc krásně voňavé. Podívejte se na stránky https://www.halbich.cz/auto/
Odpověď |