| E-shop s kvalitním povlečením - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte tip na dobrý eshop nebo značku, kde mají hezké povlečení pro děti i pro dospělé? Co jsem zatím kde objednala, dlouho nevydrželo a kvalita byla nic moc. Martina | 9.9.2021 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s kvalitním povlečenímDobrý večer, já nakupuju jedině na povlecemevas.cz - povlečení od nich je fakt kvalitní a mají i super materiály a velký výběr barev a vzorů. Za mě velká spokojenost, eshop vřele doporučuji. Odpověď Helena | 11.9.2021 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s kvalitním povlečenímSouhlasím s Martinou, taky u nich objednávám a zatím všechno, co mi přišlo bylo super. Odpověď Kateřina | 26.9.2021 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-shop s kvalitním povlečenímHolky nemají tam i prostěradla, nevíte? Odpověď Viktorie | 26.9.2021 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: E-shop s kvalitním povlečenímAno, mrkněte na jjich eshop, mají krásné a kvalitní napínací prostěradla. Doporučuji objednat Jersey mako nebo luxus. Odpověď Adéla | 20.10.2021 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s kvalitním povlečenímDcera miluje Minnie a Ledové království, tak bych jí chtěla na Vánoce tady to povlečení koupit společně s nějakými doplňky. Nevíte, kde bych tady povlečení s těmito pohádkovými bytostmi sehnala ?
Odpověď Terka | 21.10.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s kvalitním povlečenímNaposledy jsem dceři kupovala taky ledové království, a to přes kidsparadise :)
Odpověď Adéla | 23.10.2021 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-shop s kvalitním povlečenímDíky za tip, zkusím mrknou jestli to tam najdu :)
Odpověď Terka | 24.10.2021 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: E-shop s kvalitním povlečenímMinnie mají určitě a mají k tomu i hezké polštářky a osušky :) https://kidsparadise.cz/detske-povleceni-do-postylek/256-jerry-fabrics-povleceni-do-postylky-minnie-100x135-40x60-cm-8592753014547.html
Odpověď Eliška | 21.3.2022 12:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s kvalitním povlečenímNejčastěji nakupuju povlečení tady a pokaždé jsem byla velmi spokojená. Materiál je kvalitní, barvy jsou krásně syté i po vyprání a materiál je příjemný :) https://www.vyprodejpovleceni.cz/ Odpověď Léňa | 1.4.2022 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s kvalitním povlečenímTady přes ten eshop vyprodejpovleceni.cz mám postel s matrací a taky jsem moc spokojená. Jsem ráda, že jsem narazila i na hodnocení povlečení, vyhlídla jsem si tam dost souprav, tak aspoň můžu v klidu objednat a nemusím se strachovat, že mi dojde nějaká hrůza :) Odpověď Sandra | 26.4.2022 16:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s kvalitním povlečenímKde holky mají kvalitní jednoduché povlečení, tak je www.bakly.cz celkově u nich ráda nakupuju, protože mám jistotu, že kupuju kvalitu ať už jde o povlečení nebo jiné věci do bytu. Odpověď |