| Přírodní dekorativní kosmetika - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, chtěla bych komplet vyměnit dekorativní kosmetiku za kvalitní, přírodní a fakt dobrou kosmetiku, poradíte? Bára | 11.9.2021 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní dekorativní kosmetikaAhoj, mrkněte na kosmetiku Couleur Caramel. Mají super make-upy a řasenky, já jsem z kosmetiky nadšená, používám ji asi 3 měsíce. Odpověď Alena | 19.9.2021 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní dekorativní kosmetikaHolky, značku Couleur Caramel mám moc ráda. Je fakt šetrná a příjemná. Dřív jsem se po dekorativní kosmetice hodně osypávala, teď mám ale pleť krásnou a bez jakýchkoliv problémů. Odpověď Zuzana | 14.9.2021 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní dekorativní kosmetikaMoc díky za tip, hned jsem si řasenku a make-up na zkoušku z couleur-caramel.cz objednala a těším se až vše vyzkouším :) Co jsem četla na různých diskuzích, značka je moc oblíbená. Odpověď Katka | 22.9.2021 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní dekorativní kosmetikaNa milujubio mají kvalitní dekorativní kosmetiku :) Odpověď Simona | 23.9.2021 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní dekorativní kosmetikaHolky, taky na značku mrknu! Občas se po klasickém make-upu z drogérie osypu nebo mám krupičku. Po té přírodní kosmetice by to ale mohlo být lepší, co myslíte? Odpověď |