Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Pneumatiky na auto

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  MvCNy   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pneumatiky na auto - diskuze na toto téma
Jaké pneumatiky dát na auto, které jezdí cca 15 km denně? Takže ročně nájezd nic moc. Přemýšlím i o možnosti celoročních, máte s tím zkušenost?

Bedřich | 18.9.2021 00:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pneumatiky na auto
Pokud jezdíte takové kousky, tak by opravdu bylo dobré pořídit na auto celoroční pneumuatiky a odpadají vám tam starosti s přerouzváním .

Odpověď
Richard | 19.9.2021 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pneumatiky na auto
Určitě celorok, na takovýhle nájezd nemá cenu řešit nic jinačího. Jen to chce pořádnou značku. Ideálně něco, co má atestace a test šroubovým kompresorem (guma se nechá přefouknout a měří se maximální tlak). Já jsem o tom taky donedávna nevěděl, ale říkal mi to pán, který dělá servis šroubových kompresorů v https://www.kompresory-filtry-servis.cz/produkty/kompresory/kompresory-boge/sroubove-kompresory-boge :) Jak se vlastně testují ty pneumatiky. A taky mi vyprávěl o tom, jak nekvalitní gumy se tady v Čechách prodávají. Tak bacha na to! :)

Odpověď
Michal | 20.9.2021 00:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pneumatiky na auto
A doporučíte mi prosím někdo na octavii konkrétní značku celoročních pneumatik prosím?

Odpověď
Bedřich | 23.9.2021 01:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pneumatiky na auto
na Octávii jezdím na https://www.pneumatiky.cz/barum-quartaris-5-195-65-r15-91-h-celorocni-pneumatiky-15406850000-t1 musíte však vybrat pneumatiky přesně dle rozměru, jaký na své auto potřebujete.

Odpověď
Lukáš | 23.9.2021 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pneumatiky na auto
no tak při takovým nájezdu je to úplně jasný, jako záleží, jestli nebydlíte někde v horách že, ale dvakrát za rok přezouvat takový auto, když v podstatě nic nenajede, je fakt zbytečnost navíc ty celoročky jsou teď i dost kvalitní

Odpověď
Linda | 20.10.2021 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pneumatiky na auto
My jsme s chlapem na naše auto kupovali celoroční pneu...

Odpověď
Lucka | 21.10.2021 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kde si kupovala?

Odpověď
Linda | 22.10.2021 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupovali jsme tady na https://www.pneumatiky.cz/ a jsou super:-)

Odpověď
Lenka | 21.10.2021 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pneumatiky na auto
S těma celoročníma mám taky dobrou zkušenost, bohatě stačí. i když já nikde moc nejezdím mimo město, kde by to byl třeba problém s vyjetím nějakého kopce. Taky asi záleží na upravenosti silnice že.

Odpověď
Martina | 22.10.2021 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pneumatiky na auto
Zdravím ráda bych se zeptala mám auto a potřebuji nějaké pneumatiky, které by mi chvíli vydržely. Poradíte jká značka je dobrá? děkuji

Odpověď
Lustak | 27.10.2021 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Záleží jak často s tím autem jezdíš a kam, pokud málo a jen po městě můžeš mít i celoroční pneu, ale pokud jezdíš hodně a v zimě na hory, tak to bude chtít sezónní pneumatiky.

Odpověď
Martina | 1.11.2021 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Právě, že s ním zase tak moc nejezdím, jezdím jen u nás po městě. A ty celoroční to vůbec neznám, ty s nimi máš zkušenost?

Odpověď
Lustak | 3.11.2021 10:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Pneumatiky na auto
My ty celoroční máme na manželčiným autě, která s ním jezdí hlavně po městě a jsou opravdu dobré! Takže bych se nebál do nich jít, pokud se s nimi nechystáš na hory!

Odpověď
Terka | 30.8.2022 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pneumatiky na auto
Ahoj, chtěla bych se na něco zeptat. Nemáte někdo zkušenosti s opravami laku na autě? Nedávno se mi povedlo trochu ťuknout mé auto na parkovišti. Naštěstí to teda nebylo nic až tak hrozného, ale mám ze zadu dost poškrábaný lak. Dívala jsem se po nějakých místech, kde by toto mohli opavit a narazila jsem na https://www.united-6.cz/ Nemáte zkušenost? Díky.

Odpověď
Eva | 30.4.2023 01:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pneumatiky na auto
Já jsem na tom úplně stejně. Taky s autem prakticky jezdím jen do práce a z práce, občas na nákup. Najezdím tedy podobně jako vy. Celoroční pneumatiky jsem si koupila před dvěma lety a musím říct, že zatím jsem s nimi spokojená. Kupovala jsem je tady - https://www.autodilyvojkov.cz/pneumatiky Původně jsem se trochu bála, aby držely na silnici i v zimě, ale musím říct, že i v tomto ohledu mě dost překvapily.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné