Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Svačinka

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  akAa   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Svačinka - diskuze na toto téma
Zdravím, poradíte jakou svačinku pro jednoleté dítko na výlety nebo k doktorovi? Jaké svačinky jsou u Vás oblíbené?

Eva | 19.9.2021 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinka
Ahoj, moje dcerka miluje ovocné kapsičky. Kapsičku si drží sama a je hrozně spokojená. Kupuju konkrétně tyto kapsičky ttps://www.mall.cz/ovocne-prikrmy-kojenci/sunar-do-rucicky-mix-karton-ii-12x100g

Odpověď
Klára | 23.9.2021 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Svačinka
Moc díky za doporučení, dívala jsem se, že v sobě nemají přidaný cukr ani konzervanty, což je fajn. Určitě je vyzkoušíme :)

Odpověď
Mirka | 26.9.2021 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Svačinka
Ahoj, taky kupujeme tyto kapsičky od Sunaru, někdy i ty BIO. Synovi chutnají a jak píšeš, mají super složení.

Odpověď
Klára | 29.9.2021 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Svačinka
Díky za koment, co jsem se dívala na netu, kapsičky jsou hodně oblíbené a maminky je doporučují právě kvůli tomu složení.

Odpověď
Adéla | 20.1.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Svačinka
To složení by mě taky zajímalo, protože nevím co to bylo za značku co jsem v obchodě chytla do ruky, že se podívám na obsah a fakt jsem se lekla, protože to byla samá umělina.

Odpověď
Mirka | 6.10.2021 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinka
My jsme kapsičky přeskočily a začala jsem dávat bobíka :) malý je jedlík, takže jsem potřebovala něco, co ho zasytí. Navíc to složení je tam kvalitní takže vím, že mu dávám kvalitní svačinky www.bobik.cz

Odpověď
Linda | 16.11.2021 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinka
Kamarádka mě doporučila sušené ovoce. Za mě je to zdravá varianta mlsání pro dětí rozhodně lepší než bonbóny nebo čokoláda.

Odpověď
Kristýna | 18.11.2021 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A v pohodě ho rozkoušou, nemají problém, že je třeba tvrdé?

Odpověď
Linda | 22.11.2021 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupuji je na www.svetplodu.cz. Mají ho nesířené, což je skvělé, protože síření způsobuje alergie a dráždí žaludek. Díky šetrnému sušení lahodné a příjemně slaďoučké. Děti si oblíbily mango a ananas.

Odpověď
Kristýna | 24.11.2021 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moc děkuji za odpověď. Na stránkách jsem si našla i ovoce sušené mrazem. To se mi taky moc líbí. Mám ráda ovesné kaše a müsli, takže takové jahůdky nebo maliny to bude pochoutka.

Odpověď
Erika | 25.11.2021 08:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Svačinka
Za mě místo bonbonů a čokolád - sušené ovoce. Místo křupavých chipsů a tyčinek - oříšky. To je skvělá volba zdravého mlsání.

Odpověď
Renča | 18.3.2022 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinka
Zasytí ty kapsičky dítě dostatečně ? :)

Odpověď
Adéla | 22.3.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevím jak máš staré dítě, ale na svačinku je to úplně akorát :) navíc co teďmá sunar nově ty s cereáliemi tak tu malou zasytí taky dost :)

Odpověď
Renča | 26.3.2022 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha, tak o těch vůbec nevím na to se musím mrknout :)

Odpověď
Tereza | 5.1.2023 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou rychlou svačinku si nejraději berete do práce? Co je hodně výživné a zároveň po tom není těžko, když se člověk nají?

Odpověď
Lucie | 23.8.2022 01:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinka
Holky už se to zase blíží, zase budeme chystat svačinky. Já jsem si na konci školního roku říkala, že musím pro dceru koupit nové krabičky na svačinu, protože ty staré už mají zničené. Kde koupit nějaké, které déle vydrží?

Odpověď
Zlatka | 24.8.2022 01:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Boxy na svačiny jsem testovala dlouho. Chtěla jsem najít box, které půjdou pořád stejně zavírat a nebudou se kroutit při umývání teplejší vodou. Celkem jsem jich prostřídala asi deset, než jsem narazila na boxy, které si drží tvar i barvu. Myslím si, že díky tomu budou i kvalitnější pro přenášení jídla.

Odpověď
Lucie | 25.8.2022 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Super, a jaké jste teda vybrala?

Odpověď
Zlatka | 26.8.2022 01:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakoupila jsem jich víc, abych je nemusela pořád umývat a myslet, jestli je mám nachystané. Nakoupila jsem boxy na svačinu od https://www.baagl.cz/boxy-na-svaciny/ Mají i pěkné lahve na pití.

Odpověď
Lenča | 21.10.2022 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinka
Já teď objednávám nápoj z čerstvé spiruliny https://www.spiralps.cz/ hodně jsme si ho teď doma všichni oblíbili včetně našich dětí. Jsme díky tomu všichni fit a nemusíme ani užívat žádný jiný vitamíny. Máme docela spotřebu takže teď jsem koupila velký balení 3l bag in box, to je fakt výhodný.

Odpověď
Šárka | 29.10.2022 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Právě to čtu a přijde mi to super. No a jestli to chutná i dětem jak říkáš tak hned objednávám, protože já mám dost problém do syna nějaký doplňky stravy dostat

Odpověď
Lenča | 29.10.2022 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Naše děcka to maj rádi je to pro ně takovej osvěžující džusík ;)

Odpověď
Šárka | 26.10.2022 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinka
To vypadá super, já znám spirulinu jenom sušenou ani jsem nevěděla že se dá sehnat čerstvá… :-)

Odpověď
Lenča | 27.10.2022 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já to taky objevila až nedávno a je to právě mnohem lepší, protože tělo si z té čerstvé vezme nesrovnatelně víc než ze sušené.

Odpověď
Tereza | 5.1.2023 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinka
Jakou rychlou svačinku si nejraději berete do práce? Co je hodně výživné a zároveň po tom není těžko, když se člověk nají?

Odpověď
Marcela | 10.1.2023 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě se díky kamarádce, která v jídle často experimentuje podařilo najít svačinku, která je křupavá a přitom výživná. V podstatě jsem tím nahradila i brambůrky, které jsem měla tak hrozně ráda. Kupuji si čerstvé křupavé tyčinky, které jsou výživné. Betu je i dětem, protože díky tomu tolik nemlsají.

Odpověď
Tereza | 14.1.2023 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaké křupavé tyčinky berete i pro děti? Jestli je to opravdu něco zdravého, tak bych to i ráda vyzkoušela.

Odpověď
Marcela | 18.1.2023 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě doporučuji vyzkoušet. Uvidíte, že si to zamilujete jak vy, tak i děti https://www.loskrupos.cz/zdrave-skolni-svaciny/ Za mě opravdu perfektní a hlavně výživné.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné