| výroba domácích jogurtů - diskuze na toto téma |
Holky, ráda bych si pro děti vyráběla domácí jogurty sama. Co je k tomu prosím vše potřeba?
Karla6 | 25.5.2017 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | výroba domácích jogurtůJá si nemohu vynachválit výrobu domácího jogurtu. Objednávám jogurtové kultury na www.zakvasky.cz. Pak koupit jakékoliv mléko, nic víc k tomu už dalšího nepotřebujete. Cenově si myslím, že jeden malý kelímek vyjde na 3 až 4 koruny. Příprava je velmi snadná a hlavně rychlá a našim malým holčičkám moc chutnají. Jen je pak vždycky ochutím teba marmeládou, bez ní by mi čistý jogurt nesnědly. Někdy jim tam dám třeba i banán nebo jiné ovoce, které mám zrovna doma. Z toho jogurtu upeču i jemnou křehkou buchtu.
Odpověď Corka | 19.6.2019 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | výroba domácích jogurtůJá bohužel na domací výrobu moc nejsem. Ale takový domací jogurt může být pro děti něco úžasného. Já jogurty ochucuji sirupy, které jsou pro to přímo určené. Naše děti je mají taky moc rádi www.zlateslazeni.cz/.
Odpověď Ivana | 11.8.2020 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | výroba domácích jogurtůNo, abych pravdu řekla, tak já už několikrát zkoušela jogurty vyrábět ručně podle různých návodů na internetu a nikdy to teda moc nedopadlo. Pak jsem od jedné kamarádky dostala tip ať si zkusím koupit jogurtovač, že s tím to prý jde mnohem lépe. Tak jsem si jeden vybrala podle recenzí, které jsem našla tady https://www.testino.cz/jogurtovace a musím říct, že je to opravdu lepší. Za mě tedy domácí jogurt jedině z jogurtovače. :-) Odpověď Andrea S. | 19.7.2022 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | výroba domácích jogurtůVyrábíte někdo doma domácí zmrzlinu?
Odpověď Magda | 20.7.2022 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: výroba domácích jogurtůMy ne, my kupujeme zmrzlinu. Je dobrá a je to bez práce.
Odpověď Andrea | 21.7.2022 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: výroba domácích jogurtůA jakou máte nejraději?
Odpověď Magda | 26.7.2022 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: výroba domácích jogurtůU nás je teď nejvíce oblíbená www.familymarket.cz. Děti baví si to kupovat ve žlutém autě.
Odpověď Andrea | 27.7.2022 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: výroba domácích jogurtůTo si pamatuji, my jsme si tak kupovali jako malé děti. Není to to stejné?
Odpověď Magda | 28.7.2022 04:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: výroba domácích jogurtůAno je to stejné, jen se to jmenuje jinak.
Odpověď |